minus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2007 Ψαχνω για καποιο addon-plugin στο firefox, το οποιο απλα να μου δινει τη δυνατοτητα να μπαινουν τα tabs, σε σειρες μια κατω απο την αλλη, οταν γεμισει η πρωτη 'μπαρα' στο πανω μερος.Μονο αυτο. Οχι sessions κλπ γιατι οποτε δοκιμασα μπερδεψοδουλειες εγιναν, με πολλες αχρηστες για μενα δυνατοτητες, μπερδεμα με τον ενσωματωμενο session saver του ff2 κλπΠρος το παρον, τα πολλα tabs συνεχιζουν να επεκτεινονται, δεξια, και πιο δεξια κλπΤα θελω πχ 20 στην πρωτη γραμμη, και τα υπολοιπα στη δευτερη γραμμη, ωστε να ειναι ολα ορατα και οχι να σκρολαρω συνεχεια δεξια αριστερα να βρω που εχω το tab που θελω ανοιχτο.Υπαρχει κατι γι αυτο ή ο ff δεν εχει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά αν κάνεις click στο βελάκι τέρμα δεξιά, σου ανοίγει όλα τα tabs κι επιλέγεις όποιο θέλεις, χωρίς να τα ψάχνεις δεξιά αριστερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2224superT 0.7.9.1 - Tab Clicking Options, Tab Bar Options- Undo Close Tab, Duplicate Tab- Tab Picker, New Tab Button- Tab Overflow Menus, Multi-Row Tab Bar- and more! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιούνιος 7, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Δυστυχως με δεν ειναι συμβατο με τις τελευταιες εκδοσεις firefox.Το κατεβασα και μου εβγαλε το σχετικο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Ιούνιος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Χρησιμοποιώ το Tab Mix Plus και είμαι πολύ ευχαριστημένος.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Ιούνιος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 +1 Tab mix Plus. Αψογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Tab mix plus options-->Display-->When tabs dont....-->Multi-row. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.