cosmic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Πριν απο τρεις ημερες κόλησε το pc του αδελφού μου το trojan:win32.trojan .rx.....Δοκιμασα τα spy sweeper adware norton χωρίς να μπορεσω να κανω κατι....Απο οτι καταλαβα απο αυτα που διαβασα στο internet ειναι καινουργιο trojan και η προτεινόμενη διαδικασια απαλλαγης ειναι εξαιρετικα πολύπλοκη χωρις εγγυημένα αποτελεσματα.Καμια ιδεα η παμε για format:( To periergo einai οτι αν και το δικο μου pc ειναι αυτο που μοιράζει το internet δεν φένεται να εχει μολυνθεί...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 quote: To periergo einai οτι αν και το δικο μου pc ειναι αυτο που μοιράζει το internet δεν φένεται να εχει μολυνθεί...... καθολου περιεργο Νομιζω οτι ναι πρεπει να κανεις φορματ...Και το pc- κατεβαστηρι μ κολησε κ του κανα φορματ, δεν το εψαξα μηπως ειπειρχε ελπιδα να το βγαλω με adware κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Κάνε ένα κόπο και δες τον οδηγό μου. Επίσης, για το καλό σου, πέτα το Norton και το Ad-Aware. Είναι πλέον ξεπερασμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.