Παπ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Γεια σας παιδια...ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση μιας και αντιμετωπιζω ενα πολυ ασυνιθιστο προβλημα... πριν καποιο καιρο συνδεσα το video στην καρτα τηλεορασης ετσι ωστε να περασω μια βιντεοκασσετα σε ψηφιακη μορφη.... επειδει το αρχειο που δημιουργηθηκε ηταν πολυ μεγαλο, σκεφτηκα να το κανω encode και να το μετατρεψω σε vcd. Τωρα ομως δημιουργηθηκε ενα αναπανεχο προβλημα... οταν παιζει το vcd μετα απο 4 λεπτα περιπου βγαινει ενα μηνυμα στην οθονη και λεει:" good cracking!that was easy,yeah?" Αυτο το μημυνα παραμενει εκει μεχρι το τελος του vcd. Μπορει να φτιαξει αυτο με καποιο τροπο; αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και το φτιαξε, παρακαλω ας απαντησει.... Ευχαριστω προκαταβολικα!! Εδω ειναι το μηνυμα που μου βγαζει....
nubair Ιούνιος 6, 2007 #2 Ιούνιος 6, 2007 Μηπως το προγραμμα που δουλεψες για να κανεις encode το video ειναι crackarismeno???
Παπ Ιούνιος 6, 2007 Author #3 Ιούνιος 6, 2007 Το προγραμμα που δουλεψα ειναι το nero... αλλα το προβλημα δεν ειναι στο προγραμμα με το οποιο το μετετρεψα αλλα μαλλον ο codec . O codec στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ο elecard. Υπαρχει καποιος τροπος με κανενα προγραμμα επεξεργασιας video να αφαιρεσω το μηνυμα;;;;
Wizard! Ιούνιος 6, 2007 #4 Ιούνιος 6, 2007 Χρησιμοποίησες σπασμένο codec από την Elecard, που προφανώς ήταν κακό σπάσιμο και φυσικά η Elecard φρόντισε να το "πληρώσεις". Δε διορθώνεται και κατά την άποψή μου, καλά κάνει. 15 έχει το codec...
Παπ Ιούνιος 6, 2007 Author #5 Ιούνιος 6, 2007 Φιλε wizard.... εγω απλα κατεβασα τον codec απο το επισημο site της elecard... δεν προσπαθησα να το σπασω, αν προσπαθουσα να το σπασω δεν θα ειχα αυτη την απορια τωρα!
nikoszax Ιούνιος 6, 2007 #6 Ιούνιος 6, 2007 Υπαρχει μια επιπονη λυση που μαλλον την εχεις ηδη σκεφτει και πιθανον και ολοι οι υπολοιποι εδω αλλα δεν το εγραψαν. Να ξανακανεις την μετατροπη χρησιμοποιωντας αλλον codec.
Παπ Ιούνιος 6, 2007 Author #7 Ιούνιος 6, 2007 Ε ναι σιγουρα αυτο ειναι μια λυση..το θεμα ειναι οτι οι κασετες αυτες ειναι περιπου 20 χρονων και εχουν φθαρει αρκετα....ειναι απο τις λιγες που προσπαθησα να σωσω...!
nikoszax Ιούνιος 6, 2007 #8 Ιούνιος 6, 2007 Δεν το εχεις περασμενο στον δισκο σου το αρχειο? Γι' αυτο το εγραψα.Αλλα και παλι υπαρχει λυση πολυ ακριβη ομως και λιγοτερη χρησιμη ισως. Να παρεις ενα DVD recorder και να τα περασεις κατευθειαν εκει.
Παπ Ιούνιος 6, 2007 Author #9 Ιούνιος 6, 2007 Το περασα αλλα το κανα vcd γιατι ηταν παρα πολυ μεγαλο.... για να το ξαναβρω το αρχικο αρχειο πρεπει να ξαναπαιξω την ταινια....λολ!Γι'αυτο τωρα προσπαθω με καθε τροπο να κανω το μηνυμα να εξαφανιστει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.