hadji_a Δεκέμβριος 1, 2007 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Σας ευχαριστω ολους ! παντα υγεια και οτι επιθυμειτε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 1, 2007 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Αντρεα τι εχεις στο στομα βρε? Ο ομηρος ποιος ειναι ? Κυρια μου? Γιατι δεν σε βαλανε διπλα στον Αντρεα ? :brutal012: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 1, 2007 #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Κριμα επρεπε να ερθω χτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Δεκέμβριος 1, 2007 #184 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Αυτός που έβγαλε την φωτογραφία είναι ο Όμηρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 1, 2007 #185 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Αυτός που έβγαλε την φωτογραφία είναι ο Όμηρος... Ωραιο το παιδι δεν μπορω να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz Δεκέμβριος 2, 2007 #186 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Αίνιγμα:Πώς λέγεται ο άνθρωπος που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:μαγειρεύει,συναρμολογεί υπολογιστήρες,κάνει κάμψεις,δίνει συμβουλές για overclock, (βάλλλε ρεύμα 1.43 στο cpppu και ρίξε τις μνήμες στα dephault (εξηγώ παρακάτω το ορθογραφικό λάθος), αφού έχει κάνει clear cmos και μετά τρέξε ένα memtttest),τρώει (έχει γίνει ήδη το φαγητό),βάζει πλυντήριο,κάνει κολλήσεις σε κάρτες γραφικών,σου χαλάει το πλήκτρο PH (εφ) (μου έχει χαλάσει μέχρι τώρα 4 keyboard, και αυτό που γράφω τώρα χαλασμένο είναι),σου φυτεύει 2 σφαίρες στο κεφάλι και εσύ λες κιχ σε δυο άτοκες δόσεις (μια μετά την πρώτη σφαίρα και μία τη στιγμή που μάταια πατάς το χαλασμένο πλήκτρο PH (εφ))σου γράφει "looool" και "αχ ναααιιι" στο chat του cod,ενώ όλη αυτή την ώρα κάνει ποδήλατο;;;Πώς λέγεται;;Ο ευρών αμοίβεται με μια χειροβομβίδα από αυτές τις καινούργιες που σε κουφαίνουν (δεν ξέρω και λέγονται) ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ με την υπογραφή του προαναφερομένου.Το ξέρω είναι δύσκολο αίνιγμα γι αυτό θα σας δώσω και μικρή βοήθεια.Ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεται το αίνιγμα, νομίζει ότι έχει μια βίλλα ανάμεσα στα πόδια του (αυθαίρετο)Ποιος είναι; ε ε;Δώστε έμφαση στο αρχικό ταυτόχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Δεκέμβριος 5, 2007 #187 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Και λιγα ειπες Taz... πολυ λιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 5, 2007 #188 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Αίνιγμα:Πώς λέγεται ο άνθρωπος που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:μαγειρεύει,συναρμολογεί υπολογιστήρες,κάνει κάμψεις,δίνει συμβουλές για overclock, (βάλλλε ρεύμα 1.43 στο cpppu και ρίξε τις μνήμες στα dephault (εξηγώ παρακάτω το ορθογραφικό λάθος), αφού έχει κάνει clear cmos και μετά τρέξε ένα memtttest),τρώει (έχει γίνει ήδη το φαγητό),βάζει πλυντήριο,κάνει κολλήσεις σε κάρτες γραφικών,σου χαλάει το πλήκτρο PH (εφ) (μου έχει χαλάσει μέχρι τώρα 4 keyboard, και αυτό που γράφω τώρα χαλασμένο είναι),σου φυτεύει 2 σφαίρες στο κεφάλι και εσύ λες κιχ σε δυο άτοκες δόσεις (μια μετά την πρώτη σφαίρα και μία τη στιγμή που μάταια πατάς το χαλασμένο πλήκτρο PH (εφ))σου γράφει "looool" και "αχ ναααιιι" στο chat του cod,ενώ όλη αυτή την ώρα κάνει ποδήλατο;;;Πώς λέγεται;;Ο ευρών αμοίβεται με μια χειροβομβίδα από αυτές τις καινούργιες που σε κουφαίνουν (δεν ξέρω και λέγονται) ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ με την υπογραφή του προαναφερομένου.Το ξέρω είναι δύσκολο αίνιγμα γι αυτό θα σας δώσω και μικρή βοήθεια.Ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεται το αίνιγμα, νομίζει ότι έχει μια βίλλα ανάμεσα στα πόδια του (αυθαίρετο)Ποιος είναι; ε ε;Δώστε έμφαση στο αρχικό ταυτόχρονα.Τι βαθμό είχες στην έκθεση ρε taz-ίδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz Δεκέμβριος 5, 2007 #189 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Τι βαθμό είχες στην έκθεση ρε taz-ίδη; Όταν περνούσα τη βάση, άνοιγα σαμπάνιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 6, 2007 #190 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Πολύχρωμοι και εντοιχισμένοι οι εορτάζοντες kourman, NickL, koumle (right?) και όσοι είναι ακόμα (sorry αλλα δεν σας ξέρω όλους). Ο,τι επιθυμείτε να το βρείτε, υγεία, αγάπη και προδέρμ Ειδικά στον αρχιγκαντέμη-Νικ καλή σάρωση στον αγώνα την Κυριακή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 6, 2007 #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Χρόνια σας πολλά παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 6, 2007 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Χρονια Πολλα παιδες ! Και σε σενα Αλικη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 6, 2007 Author #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Χρόνια πολλά με υγεία σε όλα τα παιδάκια που γιορτάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Δεκέμβριος 6, 2007 #194 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 χρονια πολλα στους νικους μας. με υγεια και πολλα σκορ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Δεκέμβριος 6, 2007 #195 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 χρονιά πολλά μούτσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 6, 2007 #196 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Χρονια Πολλα Παιδια..(koumle,NickL,kourman)..Υγεια και ευτυχια..Ας διωρθωσει καποιος το Νικες σε Νικολετες...λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Δεκέμβριος 6, 2007 #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 χρονια πολλα στους εορταζοντες και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 6, 2007 #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Ας διωρθωσει καποιος το Νικες σε Νικολετες...λολ Fixed ρααα Και κατι δε μου καθόταν καλά όπως το έβλεπα...ελπίζω να μη θίχτηκαν οι Νικολέτες του φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Δεκέμβριος 6, 2007 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Χρόνια πολλά παλικάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 6, 2007 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Χρονια πολλα! Υγεια, ευτυχια και φυσικα πολλα καλα σκορ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts