unknown Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2007 χαβαλεδες,εχω ενα hp pavilion το οποιο εχει καρτα wireless....και εχω και ενα ετοιμο δικτυο στο οποιο συνδεονται 2-3 υπολ....υποψιν οτι μιλαμε για βιστα,,,,παω λοιπον να μπω στο δικτυο...συμπληρωνω ονομα......παταω wep........παταω κωδικο......παταω οκ.........και........δεν παιρνει τον κωδικο.....ο οποιος ειναι ολοσωστος...τα φωτα σας.........
unknown Ιούνιος 5, 2007 Author #2 Ιούνιος 5, 2007 α....λεει οτι δεν ειναι 5 χαρακτηρες τουλαχιστον και κατι τετοιες @@@ο κωδικος ειναι πανω απο 5 παντως
anubis Ιούνιος 5, 2007 #3 Ιούνιος 5, 2007 μήπως πας να βάλεις αριθμούς από το αριθμητικό πληκτρολόγιο, χωρίς να είναι πατημένο το Num Lock???
jpavly Ιούνιος 5, 2007 #5 Ιούνιος 5, 2007 δοκίμασες να γράψεις τον κωδικό στο notepad πχ να δεις αν τα γράφεις σωστά;
astrolabos Ιούνιος 5, 2007 #6 Ιούνιος 5, 2007 Hint: Σε Vista δε πρόκειται να συνδεθείς ούτε με WEP ούτε με WPA ούτε με τίποτα. 2 μέρες προσπαθούσα και τελικά κατάφερα να συνδεθώ μόνο χωρίς καμία κωδικοποίηση
unknown Ιούνιος 5, 2007 Author #7 Ιούνιος 5, 2007 δηλαδη να βγαλω το wep απο το δικτυο?edit φλασια.. αν χρησιμοπιησω αλλο προγραμμα για να συνδεθω?αλλα ποιο???
flyer Ιούνιος 5, 2007 #8 Ιούνιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 20:26] Hint: Σε Vista δε πρόκειται να συνδεθείς ούτε με WEP ούτε με WPA ούτε με τίποτα. 2 μέρες προσπαθούσα και τελικά κατάφερα να συνδεθώ μόνο χωρίς καμία κωδικοποίηση Εχω ενα toshiba a100-011 με vista και συνδεομαι με wpa2 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.