BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 καποτε ειχε βγει το smart event απο κεινη τη μερα που η p5b εκανε τα πολλα σταρτ στοπ να το αποτελεσμα εσπασα το raid και σαν μεμονομενοι δισκοι ετραξα το διαγνωστικο της Western με μπερδευει λιγο το διαβασμα του ξερει κανενας με βεβαιοτητα τι εννοει με το value-threshold-worst-warranty? διαβασα το help αλλα δεν κατανλαβαινω μια τιμη ειναι η ενδεικνυομενη μια τιμη ειναι η μετρουμενη τα αλλα 2 τι ειναι? εκει που η μια τιμη επιασε την τιμη warranty αυτο σημαινει οτι εφτασε τα ορια της και πλεον μπορω να χρησιμοποιησω την εγγυηση και να τον κανω ρμα? εχω αποδειξη απο e-shop εχω μαθει οτι ειναι λιγο ζορικοι εκει και αρχιζουν τα σου ξου μου ενα φιλαρακι δουλευει εκει κ ειπε θα κανει οτι μπορει τωρα ξερω γω για πειτε καμια γνωμη
BeetleJuice Ιούνιος 4, 2007 Author #2 Ιούνιος 4, 2007 κ ενα screenshot απο τον αλλο που τη σκαπουλαρε
Astacus Ιούνιος 4, 2007 #3 Ιούνιος 4, 2007 Ειναι απλα δεικτες του ενσωματωμενου διαγνωστικου, δεν βγαινει καποιο συμπερασμα πλην του οτι, αν ειναι στην εγγυηση η wd τον αλλαζει. Σε αντιστοιχη περιπτωση στο παρελθον, ειχα στηλει ενα δισκο, στην wd γερμανιας, και σε μια βδομαδα ειχε αντικατασταθει με καινουργιο. Απλα πρεπει να στηλεις ενα mail, επισυναπτοντας την παραπανω εικονα και θα ζητησεις κωδικο rma.To worst δειχνει οτι καποια στιγμη το smart μετρησε αυτη την τιμη.Το threshold ειναι το οριο. Απο κει και κατω υπαρχει προβλημαΑν δεν θες να μπλεξεις πας για rma απευθειας στο:http://support.wdc.com/warranty/selection.asp?custtype=end
BeetleJuice Ιούνιος 4, 2007 Author #4 Ιούνιος 4, 2007 ωραιααρα το worst ειναι ας πουμε "η χειροτερη τιμη που μετρηθηκε"αν αυτη η τιμη πιασει την τιμη warranty τοτε επιδεχεται αντικαταστασηςτο value ειναι η νορμαλ τιμη?το threshold τι ειναι?μπηκα στην WESTERN και λεει οτι μπορουν να το αντικαταστησουνεννοειται ειναι εντοσ εγγυησηςτωρα τι κανω?το στελνω εκει ή τραβιεεμαι με e-shop κτλιδου το διλλημα...εσυ τι rma ειχες διαλεξειαυτο που σου στελνουν πρωτα το ντραιβ ΄΄η αυτο που πρωτα στελνεις κ μετα στο στελνουν πισω?
Astacus Ιούνιος 4, 2007 #5 Ιούνιος 4, 2007 Επειδη ηταν η πρωτη φορα που εκανα απευθειας rma :baby: ζητησα να στειλουν εκεινοι πρωτοι το δισκο. Αν θυμαμαι καλα ειχε περιθωριο 1 μηνα ή 15 μερες μεχρι να παραλαβουν τον δικο μου. Τον εστειλα με τα ελτα ως απλο δεμα και εφτασε σε 3-4 μερες εκει.
mariosalice Ιούνιος 4, 2007 #6 Ιούνιος 4, 2007 10 κοστίζει με τα ΕΛΤΑ και θα έχεις το δίσκο γρηγορότερα.Εκτός και αν έχουν ετοιμοπαράδοτο εδώ, οπότε δεν χάνεις πολλά να δοκιμάσεις την τύχη σου.Λαχείο είναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.