arinoki shimoari Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 Μετα την αντικατασταση του πρωτου ΜΒ λογο DOA ειχα την ατυχια να παρω το ιδιο αλλα κ το θρασσος να του κανω αναβαθμιση στο bios....ολα ενταξη με το winflash για windows.... εκανε την αναβαθμηση... μεχρι εδω καλα.... μολις εκανε restart εμφανισε μηνυμα checksum error.... εκανα clear cmos αλλα τιποτα.... τι να κανω???? παω παλι για RMA ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Με τι επιλογες εκανες την αναβαθμιση?Εγω χτες την εβαλα και εκανα update χωρις προβλημα.Γενικα με τον Winflash δεν ειχα ποτε προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arinoki shimoari Ιούνιος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 οτι ελεγε το site της DFI ακριβως εκανα.... Πως το φτιαχνω??? παει για αντικατασταση??? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Θελει να βρεις μια ιδια μητρικη για να κανεις hot flash...αν και θα μπορουσες hot flash σε οποιαδηποτε μητρικη θεωρητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arinoki shimoari Ιούνιος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 θα προσπαθησω τοποθετοντας ενα floppy πρωτα...με to bin αρχειο... το hot flash den to ξερω. ... δεν εχω δευτερη μητρικη ευκαιρη .... χμμμμ ... το περιεργο ειναι που το winflash ετρεξε κανονικα κ χωρις προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Ιούνιος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 ρε παιδια ειδατε καμια διαφορα με το καινουργιο βιος? (26/4) .Αξιζει να το βαλω? μη γινει καμια στραβη και τρεχω,γτ το χρειαζομαι κιολας το πισι αυτες τις μερες.Αυτα εδω δε με συκινησανε ιδιαιτερα παντωςMajor Reasons of Change:1.Added New Micro Code for FSB 1333MHz CPU: 06F9H Patch ID=82H Platform ID =01h (Conroe-E0).2.Remove SCR mode for ITE8718 not support and add IR disable slect item.3.Change default RTC year.4.Change CMOS loaction that can't used.(Load last bootable setting) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από spirosL θα προσπαθησω τοποθετοντας ενα floppy πρωτα...με to bin αρχειο... το hot flash den to ξερω. ... δεν εχω δευτερη μητρικη ευκαιρη .... χμμμμ ... το περιεργο ειναι που το winflash ετρεξε κανονικα κ χωρις προβλημα.... Αυτο που θες να κανεις πιανει στις καρτες γραφικων και δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το κανεις στην μητικη.@PrescottΔεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο φαινεται να δουλευει χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arinoki shimoari Ιούνιος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 τελεικα εφαγε RMA κ πηρα το asus P5B deluxe thanks!! anyway:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
what_lab Ιούνιος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 @ spirosL καλή επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.