nosader Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 Εβαλα μια καρτα της MSI 7600GT se pci-e x16. Eγκατεστησα και το Corel Draw. Οποτε κανω αποθηκευση σε καποιο μεγαλο αρχειο που κανει ενα ασπρο πλαισιο γυρω γυρω και μετα επανερχεται αλλα μου εξαφανιζει το menu δηλαδη π.χ το File το Εdit και οταν περναω με το βελακι του ποντικιου αρχιζει να τα εμφανιζει ενα ενα... Οι drivers και το Direct x ειναι up to date..... Tι μπορει να ειναι??? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Συνηθως για αυτα τα κολληματακια ευθυνεται η μνημη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Ιούνιος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Μιλας για τη RAM του pc...Εβαλα 3χ1Gb Supertalent DDR με ψυκτρα...Λες να φταιει αυτο?Υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Δεκέμβριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha [04-06-2007 19:54] Συνηθως για αυτα τα κολληματακια ευθυνεται η μνημη. Ποια μνημη??Καρτας γραφικων η υπολογιστη...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Κάρτας γραφικών... δεν δοκιμάζεις κάνα άλλο driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Μόνο στο Corel Draw σο εμφανίζει αυτό το πρόβλημα ή κάτι ανάλογο;Αν ναι τότε δεν νομίζω να φταίει η 7600 αλλά το ίδιο το προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Δεκέμβριος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Ποιά έκδοση corel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Δεκέμβριος 24, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Συγνωμη για την μεγαλη καθυστερηση... Corel 9 μου το κανει... Δεν μπορω να το λυσω με τιποτα...Μια καρτα γραφικων σε ενα αλλο Pc δεν μου το κανει που ειναι μια 5600 σε AGP... Δεν ειναι θεμα AGP εβαλα και αλλη καρτα γραφικων και το εκανε ... Τι μπορει ναι ειναι...? :cry: :...: :toomuchne :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.