Jump to content

Giagabyte Hd 5670 Crash

psyxakias

Recommended Posts

Ειμαι καινουργιος στο forum φαινετε πολυ καλο :smile044: ......... Εχω ενα προβλημα με αυτην την καρτα (την αγορασα πριν κανενα μηνα) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5670-GVR567OC1GI-SVGA-PCI-Express-1GB-GV-R567OC-1GI.htm μερικες φορες οταν παιζω mw2 συνηθως γινεται γκρι η οθονη με γραμμες η μαυρη στην αρχη νμζα οτι φτεει το παιχνιδι αλλα τελικα και σε απλη χρηση μου γινοτανε αυτο........:sauer028: μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φτεει η θερμοκρασιες ειναι normal στους 40 και στα games φτανει τους 54-55 το Psu που ζηταει ειναι 400 watt και εχω ενα 450 ....αμα το παω πισω θα το δεχθουνε εχω 3 χρονια εγγύηση..........ευχαριστω εκ τον προτερον ........ :D

Πρώτον καλώς ήρθες στο forum μας! :D

Για την κάρτα τώρα, ποια έκδοση drivers της έχεις βάλει;

Μπές εδώ και κατέβασε την έκδοση για το λειτουργικό που έχεις.

Επίσης στο πλαίσιο για να επιστρέψεις κάτι πας ή με την απόδειξη αγοράς και τους λες τι έχει κλπ κλπ, ή αν την έχεις πάρει απο internet τους λες το όνομά σου γιατί έχεις λογαριασμό που φαίνεται τι έχεις αγοράσει. Και στις δύο περιπτώσεις είναι προτιμότερο να έχεις μαζί σου και την απόδειξη αγοράς.

Από εκεί και πέρα η θα στην αντικαταστήσουν με μία καινούργια ίδια(ή καλύτερη αν δεν υπάρχει) ή σοθ κόβουν πιστωτικό με την αξία της κάρτας όταν την αγόρασες και με το οποίο μπορείς να πάρεις ό,τι θες από το πλαίσιο.

mporeis na m eksigiseis ligo ti leei auto edw :/ http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0314SendBack gt mperdeutika...... :(

Απαγορεύονται τα Greeklish. Γράφετε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τώρα σχετικά με το πρόβλημά σου, οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι θερμοκρασίες της κάρτας ή κάποιοι άλλου εξαρτήματος ;

Δοκίμασε να τρέξεις ένα Stres test του Furmark έχοντας παράλληλα ανοιχτό και το GPU-Z να βλέπεις θερμοκρασίες. Αν πιάσεις πάνω από 80, τότε είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Απαγορεύονται τα Greeklish. Γράφετε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τώρα σχετικά με το πρόβλημά σου, οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι θερμοκρασίες της κάρτας ή κάποιοι άλλου εξαρτήματος ;

Δοκίμασε να τρέξεις ένα Stres test του Furmark έχοντας παράλληλα ανοιχτό και το GPU-Z να βλέπεις θερμοκρασίες. Αν πιάσεις πάνω από 80, τότε είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης.

και 100αρια να βαραει δεν ειναι φυσιολογικο να εχεις προβληματα

• 2 weeks later...

με πειραν απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα ενω εγω με αλλη καρτα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα....την εβαλα και παλι τα ιδια τι αλλο μπορει να φτεει λετε το τροφοδοτικο???

βαρα ενα τεστακι και με τις δυο καρτες δες εκει τα artifacts.αν φαει σκαλωμα με τη καρτα την πας rma στο πλαισιο και τελειωσες.αυτοι σε οσους δεν ειναι ψαγμενοι λενε δε φταιει τιποτα ολα καλα.βαρεμενοι ανθρωποι.τετοιο ακριβως κολημα ετρωγε και η δικια μου καποτε και την καναμε rma...

λοιπον κατεβαζεις το atitool και τρεχεις scan for artifacts.το αφηνεις ωρα να δουμε τι παιζει μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα παραξενοσ τη καρτα πχ στον πυρηνα.τρεχεις το προγραμμα βλεπεις και παραλληλα θερμοκρασιες κλπ κατεβασε κανα riva tuner or evga precision or anything else.λοιπον καποια στιγμη θα φαει σκαλωμα θα κανει κανα reboot η θα δεις οτι η οθονη αλλαζει χρωμα θα καταλαβεις γιατι θα σου γραψει artifact found η κατι παρομοιο.αλλαζεις καρτα βαζεις την αλλη.αμα δεις οτι εκεινη δε βγαζει προβλημα πας σαν κυριος στο πλαισιο για rma...:musik002:

ετρεξα το ατι τοολ και εκανα scanforartifacts στα 20 λεπτα δεν μου εδειξε κανενα error η θερμοκρασια εμεινε σταθερη στους 51-52 ....λετε να θελει να το αφηνα κιαλο.......? θα τρελαθωω.................

ετρεξα το ατι τοολ και εκανα scanforartifacts στα 20 λεπτα δεν μου εδειξε κανενα error η θερμοκρασια εμεινε σταθερη στους 51-52 ....λετε να θελει να το αφηνα κιαλο.......? θα τρελαθωω.................

εμενα στην 1 ωρα μου βγαλε λαθος.ναι αστο δοκιμαστικα παραπανω.drivers νεους περασες?θα σου συνιστουσα να κανεις απεγκατασταση τους παλιους και μετα τους νεους εκ νεου εγκατασταση.οχι απο πανω εγκατασταση καπακι.

εχω κανει απεγκατασταση και ξανα install μετα απο reboot και τιποτα...το στρεσαρα για μιαμιση ωρα παλι τιποτα.......υπαρχει κανενας τροπος δοκιμασμενος να την χαλασω μπας και μ την αλλαξουνε?

Μηπως δεν ειναι η καρτα σου που εχει προβλημα? Δοκιμασε μια καθαρη εγκατασταση windows.

Αλλιως καλο θα ηταν να δοκιμαζες και με ενα καλυτερο Psu. Ο λογος ειναι οτι με το atitool πχ δοκιμαζεις μονο την καρτα ενω με τα παιχνιδια στρεσαρεις και τον επεξεργαστη μνημες.

Τρέξε ένα Furmark με την επιλογή Xtreme Stressing (ετσι λεει νομίζω), και δες αν θα κολλησει το PC σου και τις θερμοκρασίες τις κάρτας. Αστο να τρέχει κανα ημίχρονο περιπου.

Μηπως δεν ειναι η καρτα σου που εχει προβλημα? Δοκιμασε μια καθαρη εγκατασταση windows.

Αλλιως καλο θα ηταν να δοκιμαζες και με ενα καλυτερο Psu. Ο λογος ειναι οτι με το atitool πχ δοκιμαζεις μονο την καρτα ενω με τα παιχνιδια στρεσαρεις και τον επεξεργαστη μνημες.

εχω κανει format μπορει να φτεει το πσυ γιατι λεει μαξ 450 μπορει να κολλησει και σε απλη χρηση με την παλια μ καρτα δν υπηρχε κανενα προβλημα ουτε με το chipset του ι3...

-----

Τρέξε ένα Furmark με την επιλογή Xtreme Stressing (ετσι λεει νομίζω), και δες αν θα κολλησει το PC σου και τις θερμοκρασίες τις κάρτας. Αστο να τρέχει κανα ημίχρονο περιπου.

παω να το δοκιμασω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.