NizzO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό mp3 player (software)?Θέλω κάτι καλύτερο απο winamp kai media player αλλα να μην ειναι πάρα πολυ βαρύ για το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Μα ο winamp ειναι ηδη ελαφρυς. Πως γινεται να σου βαραινει το συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Ιούνιος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Δεν είπα οτι είναι βαρύ το winamp , θέλω όμως κάτι άλλο χωρίς να είναι πολύ βαρυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αν ψαξεις στο www.download.com για mp3 player light ή lite θα βρεις καποια που ισως σου αρεσουν και σου κανουν. Μετα ή τα κατεβαζεις απο κει ή απο κει που θα κατεβαζες καποιο αλλο ετσι κι αλλιως. (aka eMule, DC++ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Προτείνω i-Tunes. Μη βαράτε, το ξέρω ότι είναι το βαρύτερο που υπάρχει. Σου δίνει όμως μια τελείως διαφορετική αίσθηση για το mp3 σου. Δοκίμασέ το και μετά βγάλτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 winamp with moded skin εχει μαι τεραστια βιβλιοθικη απο skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.