SSJ5 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 Έχω τις OCZ2800 2GB kit. Όταν όμως τις βάζω κ τις δύο, πάει να ξεκινήσει αλλά πριν καν ανοιξει η οθόνη σταματάει κ κάνει τα γνωστά beep...Αν βάλω μόνο τη μια από τις δύο (έχω δοκιμάσει κ με τις δύο) τότε όλα δουλεύουν κανονικά.Θα έλεγα ότι φτάιει η motherboard (ASUS M2n-SLI Deluxe) αλλά παλιότερα είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιες ocz δούλευε κανονικά.Λέτε να έχουν πρόβλημα οι μνήμες στο να "συνενοούνται" μεταξύ τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Δοκιμασες ολους τους συνδυασμους, να τις βαλεις δηλαδη σε ολες τις θεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Δοκιμασες bios update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιούνιος 4, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 nikoszax:Έχω δοκιμάσει ήδη αλλά πρέπει υποχρεωτικά να έχεις μνήμες στα πρώτα slots για να βάλεις στα επόμεναGoMar: Έχω την τελευταία έκδοση του BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιούνιος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 με το ένα ντιμάκι δώσε λίγο παραπάνω ρεύμα και πρόσθεσε μετά και το άλλο (αφού κλείσεις τον υπολογιστή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Οχι, εννοουσα να τα βαλεις καπως ετσι: 1ο στικ --> 1η θεση, 2ο στικ --> 2η θεση, 1ο στικ --> 3η θεση, 2 στικ --> 4η θεση, και τουμπαλιν δηλ. 1ο στικ --> 2η θεση, 2ο στικ, 1η θεση, 1ο στικ --> 4η θεση, 2ο στικ --> 3η θεση. Υπαρχουν κι αλλες αλλα θα παρει πολλη ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.