boom123 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2007 κοιτώντας τι έκανε κάποιος εδώείπα να το δοκιμάσω...1) ψυγείο2) αντλία3) τανκθα ήθελα να ψύξω μόνο τον επεξεργαστή...η συγκεκριμένη αντλία (προτιμήθηκε λόγω διαστάσεων) θα κάνει δουλειά? μιας και μέρος του ψυγέιου δεν θα ψύχεται...edit: Ας το μεταφέρει κάποιος στo water-cooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Η αντλία είναι μια από τις καλύτερες στην αγορά για w/cΑν σκοπεύεις να βάλεις το ψυγείο στην ιδία θέση δες αν σε παίρνει να πάρεις το λίγο πιο χοντρό για να έχεις λίγο καλητερι απόδοση γιατί έτσι και αλιος με ένα fanaki θα το έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom123 Ιούνιος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2007 Το ψυγέιο εκεί σκέφτομαι να το βάλω, ίσως με παίρνει να πάρω το αυτό πιο χοντρό δεν πάει θα προεξέχει μετά και θα είναι αντιαισθητικό...Αυτό που θα ήθελα να ρωτίσω είναι αν υπάρχει αντλία μαζί με τανκ που να χςράει σε θέση 5,25" κάτι σαν και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom123 Ιούνιος 8, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Ποια η γνώμη σας για την mcp350 ?Την βρήκα στο ebay μαζί με το τανκ που δίνω παραπάνω...αξίζει τον κόπο ή είναι πολύ παλιά...απο θόρυβο πως πάει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Μπλοκ δεν θέλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom123 Ιούνιος 8, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Μπλοκ δεν θέλεις; Θέλω και μπλόκ ναι...παίζει κανένα?στο θέμα μας...η αντλία τι λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Τι εννοείς αν παίζει κανένα; Μια χαρά είναι η Laing, την άλλη ντεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom123 Ιούνιος 8, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Τι εννοείς αν παίζει κανένα; Μια χαρά είναι η αντλία. Εσύ τι εννοούσες αν θέλω block:p :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Ρε άνθρωπε δεν θα χρειαστείς waterblock για κάνεις την υδρόψυξη;Δεν γράφεις κάτι στο πρώτο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom123 Ιούνιος 8, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Ρε άνθρωπε εσυ τι λες να μην χρειαστώ? Απλά μου φάνηκε άκυρο το ποστ επειδή εγω ρωτούσα για την αντλία...anywayαν κάποιος έχει κάτι υπόψιν για την Swifttech ας πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Ρε αγόρι θα με τρελάνεις, το thread σου λέει "antec 900+water cooling"Και στην αρχή ρωτάς για 3 Parts. Λογικό είναι να υπάρχει και cpu block, αλλά εγώ φταίω που ασχολούμαι. Αύριο καθαρίζω το thread από τις ακυρότητές μου και με την ευχή μου να φτιάξεις ένα ωραίο ποτιστικό σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.