Mercenary Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 Γειας σας και παλι παιδια. Εχω ενα προβληματακι με τα Vista που θα το χαρακτιριζα παραξενο και ανεξιγιτο. Αφου εγκαθηστω τα vista και ολα ειναι μια χαρα μετα απο καμια ορα αρχιζει το ολο θεμα. Ξεκιναει το ποντικι και τρεμοπαιζει λες και απο την μια ειναι κανονικα και απο την αλλη φωρτονει. Και υπαρχει ενα 30 με 40% CPU usage χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να κανω κατι. Δηλαδη το cpu ποτε δεν ειναι σε Idle. Αμα εχετε καμια καλη ιδεα και μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω καντε το TNX
ison Ιούνιος 2, 2007 #2 Ιούνιος 2, 2007 Δες ποιο process σου κανει cpu utilisation και απλα απενεργοποιησετο στο start up.
Gi0 Ιούνιος 2, 2007 #3 Ιούνιος 2, 2007 Ριξε μια ματια στο task manager(ή καλυτερα κατεβασε το process explorer)και πες μας ποιο service χτυπαει 30-40%.
Mercenary Ιούνιος 2, 2007 Author #4 Ιούνιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από ison Δες ποιο process σου κανει cpu utilisation και απλα απενεργοποιησετο στο start up. To εχω κανει φιλε μου και δεν φενεται καποιο process να τον λειτουργει
Mercenary Ιούνιος 2, 2007 Author #5 Ιούνιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Mercenary To εχω κανει φιλε μου και δεν φενεται καποιο process να τον λειτουργει Ναι ρε παιδια συμφονω μεχρι εδω αλλα δεν σας παραξενεβει αυτο το τρεμοπαιγμα που κανει το mouse γιατι πιστευω οτι εκει οφειλεται! Τι να πω πραγματικα δεν μπορο να καταλαβω τι ειναι αυτο παλι
kunoobidi Ιούνιος 2, 2007 #6 Ιούνιος 2, 2007 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε WinXP με NOD32 και NetLimiter. Με το που τα εγκαθιστούσα άρχιζαν τα όργανα. Αργή εκκίνηση και τερματισμός των windows και σπάσιμο κίνησης δείκτη ποντικιού κάθε 2 δευτερόλεπτα..Με uninstall των παραπάνω ξεμπέρδεψα αν και χρειάζομαι το NetLimiter....Πρέπει να φταίει το setup μου (Athlon 3200+,2Χ512 Kingston ValueRam,Albatron K8Sli,7800Gt) γιατί σε άλλο τα παραπάνω προγράμματα δουλεύουν άψογα!
GoMaR Ιούνιος 3, 2007 #7 Ιούνιος 3, 2007 Και εμενα στα XP μου το κανει το MX500...Οχι παντα , απλως πιστευω οτι ειναι θεμα drivers..(δεν εχω περασει)edit: Δεν μιλαω για 30-40% load cpu ,αλλα για το ποντικα
Mercenary Ιούνιος 3, 2007 Author #8 Ιούνιος 3, 2007 Τι να πω ρε παιδια εγω παντως πιστευω οτι ειναι κατι απο το hardware δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει ετσι αλλα αυτο πιστευο. Δηλαδη καποια ασυμβατοτητα. Και ρε παιδες αμα ξεκινησει αυτο το τρεμοπαιγμα στο ποντικι δεν σταματαει με τιποτα. Αφηστε το ποσα format εχω κανει...............
kunoobidi Ιούνιος 3, 2007 #9 Ιούνιος 3, 2007 Όπως σου είπα μπορεί να φταίει κάποιο πρόγραμμα. Δοκίμασε να κάνεις uninstall μία-μία τις εφαρμογές...
carlitofj Ιούνιος 3, 2007 #10 Ιούνιος 3, 2007 Εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με τα Vista το ειχα προχθες αφου εκανα install το windows live messenger live 8.5beta!Λυθηκαν ολα οταν το εκανα uninstall!Good Luck!
Mercenary Ιούνιος 3, 2007 Author #11 Ιούνιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από carlitofj Εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με τα Vista το ειχα προχθες αφου εκανα install το windows live messenger live 8.5beta!Λυθηκαν ολα οταν το εκανα uninstall! Good Luck! Κοιτα δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση αυτο γιατι δεν ειχα κανει install καποιο msn oποτε
BILL5 Ιούνιος 5, 2007 #12 Ιούνιος 5, 2007 εμενα που δεν βλεπει τον sata δισκο τι να πω καλα σε εσας μπενουν και στον 3700 σκαει αντε να κανω και κανα πιραμα για τον 2500+ να δω οτι δουλευουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.