Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα σήμερα τελικά τις συγκεκριμένες μνήμες(Mushkin DDR2 2x1GB 1066) επειδή δεν βρήκα τις 800άρες της team. To CPU-Z μου τις εμφανίζει ως PC2 6400.Γιατί συμβαίνει αυτό? Μήπως έχουν πρόβλημα οι μνήμες? Η μητρική είναι μία P5B Deluxe(BIOS 804). Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Τί μητρική έχεις;Στο bios είναι όλα εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούνιος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 να σου πω για κοιτα στο site της asus για νεο bios κτλπ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιούνιος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Έχω κατεβάσει το τελευταίο BIOS αλλά δεν έχω διαθέσιμο floppy drive.Να δοκιμάσω με το Asus Update ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιούνιος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Όχι φίλε αλφα. δεν υπάρχει πρόβλημα να κανεις bios update απο το Asus update.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Καντο και αμα σου γινει τιποτα κανεις rma την μοβο και περνεις καινουργια Παντος περα απ την πλακα μην το κανεις απο τα windows(μπορει να φας restart και μετα να μην μπορεις να bootαρεις) να προτημας απο το flopy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούνιος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 αν εχεις ups κανε το,αν οχι μηπως φας καμια διακοπη ρευματος και αποκτησεις αγχος και παρομοια με rma service κτλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιούνιος 3, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Ξέρει κανείς εάν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα με το ASUS EZ flash 2 utility? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Ιούνιος 3, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Anyway...To update έγινε (BIOS 1101 τώρα πια) αλλά το CPU-Z συνεχίζει να τις αναγράφει ως PC2 6400.Καμμία άλλη πρόταση??Και κάτι ακόμα...Αφού έγινε το update και έκανε restart μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε BIOS bad chesksum..Overclocking failed και κάτι τέτοια...Τι ήταν αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 3, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 οι μνημες σου ειναι 1066 μην ανησυχεις, απλα επειδη δεν υποστηριζοταν επισημα απο τον JEDEC (διεθνης οργανισμος για τα στανταρ στα ηλεκτρονικα) τα 1066MHz οταν φτιαχτικαν οι μνημες οι εταιριες κατασκευης μνημων εδιναν ως 'επισημη' μεγιστη ταχυτητα τα 800 στο SPD αλλα εγγυονται τα 1066 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.