perp Ιούνιος 15, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Ε όχι και μήνα... εκτός αν καθυστερήσει η αντιπροσωπεία οπότε εκει το eshop τι να κάνει? Τουλάχιστον έχεις internet ακόμα και με το παλιό modem.... κάτι είναι και αυτό... για φαντάσου να μην το χες πχ.... Πάντως μου έκανε εντυπώση ότι όλα ξεκίνησαν με ένα reset... μηχανήματα του διαβόλου... τι να πεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 15, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Eμένα 1 μήνα είχαν κάνει τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 15, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 (Βρε μην του λες τέτοια και εσυ..... θα γίνει :alien: ) Όχι saber_rider.... λιγότερο από 1 μήνα θα κάνουν.... μην τον ακούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Ιούνιος 27, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Χθές ο router, έφθασε στα χέρια μου και δουλεύει ρολόι! Επιτέλους μπόρεσα να ρυθμίσω το portforward και το firewall για τον Azureus!! :D Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περιμένω ένα μήνα! Τέλος καλό, όλα καλά! :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 27, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 17:50] Χθές ο router, έφθασε στα χέρια μου και δουλεύει ρολόι! Επιτέλους μπόρεσα να ρυθμίσω το portforward και το firewall για τον Azureus!! :D Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περιμένω ένα μήνα! Τέλος καλό, όλα καλά! :banging: :banging: ’ντε με το καλό... εγώ πάλι ούτε φωνή ούτε ακρόαση από router... Τι να σου κάνω που δεν είχα χρόνο να πάω από εκει 20μέρες τώρα... Ε ρε τι έχει να γίνει την επόμενη βδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.