magicman Ιούνιος 2, 2007 #21 Ιούνιος 2, 2007 μηπως ειδες τπτ αυτους? http://img116.imageshack.us/my.php?image=49360179ap2za0iq7.jpg :hehe: το ρε φιλε ολα σε σενα τυχανε!
perp Ιούνιος 2, 2007 #22 Ιούνιος 2, 2007 Η Πανσέληνος έκανε την ζημία ρε guys!!! Βασικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονή σου γιατί εγώ σε ένα παλιότερο είχα σπάσει το κουτί από τα νεύρα μου και στον τελευταίο απλά άρχισα τις δεήσεις... μέχρι που μετά από 2 μέρες λειτούργησε.... Τώρα με την commando γιατί έμπλεξες? Τόσα που έχεις διαβάσει δεν σου κάνουν? Μουλάρι ξεκαπίστρωτο έπρεπε να την λένε και μάλλον το commando πάει στον αγοραστή που θα παιδευτεί και όχι στην μητρική Η λύση με το dimmaki είναι σίγουρα αυτό που σε ξεκολλήσει... δοκιμασμένο τελικά από πολλούς από ότι είδα και απο μένα παλιότερα.... Eνα μεγάλο μπράβο επίσης και στο μαγαζί για το RMA
hipro5 Ιούνιος 2, 2007 #23 Ιούνιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 13:49] Τώρα με την commando γιατί έμπλεξες? Τόσα που έχεις διαβάσει δεν σου κάνουν? Μουλάρι ξεκαπίστρωτο έπρεπε να την λένε και μάλλον το commando πάει στον αγοραστή που θα παιδευτεί και όχι στην μητρική Αυτό πάει στις ατάκες.....
jax7480 Ιούνιος 2, 2007 Author #24 Ιούνιος 2, 2007 Κατ'αρχας να σας ευχαριστησω ολους για την συμπαρασταση.Να αναφερω οτι το μαγαζι που αγορασα τα πραγματα δεν ειχε σχεδον καμια αναμειξη με τα RMA. Τα RMA τα εκανα εγω ο ιδιος απ'ευθειας στην εταιρια χονδρικης που αγοραζονταν εκ μερους του καταστηματος.Τελος να πω οτι τελικα αυτη την φορα ειναι οι ΜΝΗΜΕΣ.Πηρα δανεικα απο την δουλεια 2 στικακια 512/ 5300 με elpida τσιπακια και το μηχανημα ξεκινησε κατ'ευθειαν. Ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτο γιατι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που δεν εχω αλλαξει ακομα. Αυτο και οι δισκοι.
mortisboy Ιούνιος 2, 2007 #25 Ιούνιος 2, 2007 ..παλι καλα Zaxo γιατι ειναι μεγαλη φρικη τετοιες καταστασεις...τωρα οσον αφορα το commando και τα διαφορα κουλα...κατα 90% ..επειδη τον τελευταιο 20 ημερο παιζω με αυτην και το cascade ...εχει μεγαλο κομπλεξ λεμε με το σφιξιμο...μπορει να παιζω 2-3 ωρες στα -100 και να μπεντσαρω με 2v στο cpu και ολα οκ....και την αλλη μερα να παω να το ανοιξω και να βγαζει ειτε cpu init, chip init κτλ οποτε ξεβιδωνω λιγο το evaporator το κουναω το ξαναβιδωνω και επειτα παιζει ρολοι για οσες ωρες θελω!!
jimakos21 Ιούνιος 2, 2007 #26 Ιούνιος 2, 2007 Tελος καλο ολα καλα! Παρομοιο προβλημα ειχε και ενας φιλος μου..! Αρχική απάντηση από mortisboy ..παλι καλα Zaxo γιατι ειναι μεγαλη φρικη τετοιες καταστασεις...τωρα οσον αφορα το commando και τα διαφορα κουλα...κατα 90% ..επειδη τον τελευταιο 20 ημερο παιζω με αυτην και το cascade ...εχει μεγαλο κομπλεξ λεμε με το σφιξιμο...μπορει να παιζω 2-3 ωρες στα -100 και να μπεντσαρω με 2v στο cpu και ολα οκ....και την αλλη μερα να παω να το ανοιξω και να βγαζει ειτε cpu init, chip init κτλ οποτε ξεβιδωνω λιγο το evaporator το κουναω το ξαναβιδωνω και επειτα παιζει ρολοι για οσες ωρες θελω!! Ε ? Τι να πεις...Αχ αυτα τα pc!!!!!!! Oτι νανε!
tolis861416003225 Ιούνιος 2, 2007 #27 Ιούνιος 2, 2007 μετα τη φρικη που εφαγα απο αυτα που διαβασα στο ποστ #1 εκολουθησε απιστεφτο γελιο... αποκοριφομα η ατακα του περπ.... φιλε ζαχο(ουτε εγω σε ξερω) αλλα η υπομονη σου δε λεγεται... εγω ουτε στο 1/5 δε θα εφτανα. καπου θα ξεδινα με τιποτα δε θα αντεχα...
o polonos Ιούνιος 2, 2007 #28 Ιούνιος 2, 2007 Οπως ειπε ο ea6gka οντως εχω και γω ενα προβλημα με την commando και τους RAID δισκους μου ... Εκει που παιζω η ακομα αφηνω το πισι να κατεβαζει (δλδ ασχετες στιγμες) μπλε οθονη και ρεσταρτ Οταν ξανα ανοιγει η μητρικη φυσικα δεν βλεπει τον εναν δισκο .... Και λεει STATUS FAILED Αλλα με ενα CLEAR CMOS και σεταρισμα του IDE σε RAID και ενα ρεσταρτ τους βλεπει κανονικα Και δεν ειναι μια, δεν ειναι δυο αλλα τρεις commando που αλλαξα κανανε ακριβως το ιδιο .... (Ασχετα οτι εχασα πολλα GB επιδει εκανα φορματ) (μετα βρηκα την μεθοδο του CLEAR CMOS:p ) ΥΓ σκορδα φιλε μου, πηρες για να κρεμασεις πανω απο το πισι σου ? Ελπιζω να βρεις καποια λυση γρηγορα :flower:
Mainframe Ιούνιος 2, 2007 #29 Ιούνιος 2, 2007 .....Στην υδρόψυξη που έχεις βγάλε το νερό και βάλε μέσα αγιασμό....
jax7480 Ιούνιος 2, 2007 Author #30 Ιούνιος 2, 2007 Τελικα οι μνημες δειχνουν να ειναι ΟΚ.Πηγα πηρα απο το Πλαισιο μια 256αρα DDR2 4300U στα 16Ευρω για να εχω spare.Κανω boot με την συγκεκριμενη. Δινω 2.1 volt στις μνημες και μετα βαζω επανω τις Crucial.To μηχανημα ξεκινησε κανονικα.Τωρα θα δω τι θα κανω με την ψυξη τους... Παντως οι μνημες απο το μεσημερι ειναι memtest error free στα στοκ τους...
hipro5 Ιούνιος 3, 2007 #31 Ιούνιος 3, 2007 Υπάρχει περίπτωσει να έχεις "cold boot problem" με αυτές..........
jimakos21 Ιούνιος 3, 2007 #32 Ιούνιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 Υπάρχει περίπτωσει να έχεις "cold boot problem" με αυτές.......... ''cold boot problem'' ? ? ? ? ?
hipro5 Ιούνιος 3, 2007 #33 Ιούνιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 12:17] ''cold boot problem'' ? ? ? ? ? Ναι.......στην αρχή η μητρική δίνει 1.8Vdimm και μετά ότι έχεις βάλει στο Bios (π.χ.2.2Vdimm).........Με 1.8Vdimm οι μνήμες δεν ξεκινάνε και παραμένει στο CPU INIT......ή DRAM bla-bla.....
jax7480 Ιούνιος 3, 2007 Author #34 Ιούνιος 3, 2007 Με την μνημη του πλαισιου το συστημα ξεκιναει μια χαρα και συνεχεια. Οτι ταση κι αν εχω δωσει ακομα και στα στοκ. Οποτε μου εκανε την δουλεια για την οποια την αγορασα.Οι μνημες απο τοτε που ορισα στο BIOS τιμη 2.1 volt ξεκινανε καθε φορα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.