JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 Να ρωτησω κατι...εχω notebook με core duo t2400@1.83. Με μπαταρια ...δε δινει ποτε 1.83 Μhz αλλα max 1.33 κανοντας οικονομια ασχετα αν θελω μεγαλυτερη επεξεργαστικη ισχυ..πως στο καλο μπορει να πιασει τη κανονικη του ταχυτητα ? (αν το εχω στο ρευμα τι δινει..οχι ομως σε battery mode) Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Ιούνιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Πρέπει να πας στα power setting (ρυθμίσεις ενέργειας) στο control panel και να κάνεις την κατάλληλη ρύθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 τι εννοεις καταλληλη ?..αν εννοεις τους συνδυασμους τροφοδοσιας...κανενας δε μου δινει τα max Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Με αυτο εδω φτιαχνεις προφιλ ενεργειας και το παραμετροποιεις οπως θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 χμμμμ φαινεται να ειναι αυτο που θελω, θα το κοιταξω...thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.