winters Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 Ωραιο δεν θα το 'λεγα.... Εxtreme σιγουρα.... Τωρα αμα ειναι αποδοτικο, ενας θεος ξερει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιούνιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 στο ψυγείο μπαίνει? σαν τρίφτης τυριού είναι! αποτυχία το βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Για δώσε μας και το original link να διαβάσουμε τίποτα γύρο από αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 ειμαι ο μονος που δεν καταλαβε το ακριβως χρειαζονται τα heatpipes σε αυτα τα σημεια η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 δε νομιζω να βρεις link πουθενα. απο το flashακι της εταιρειας ειναι, θα τα δειξουν στην computex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Ιούνιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 με τα heatpipes θα χρειαστολυν πολλές μανούβρες για να μπει το τροφοδοτικό......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud ειμαι ο μονος που δεν καταλαβε το ακριβως χρειαζονται τα heatpipes σε αυτα τα σημεια η οχι? Λογικα θα συνδεονται σε πλακες που θα μαζευουν θερμοτητα απο σκληρους δισκους και ισως εχει και καποια εξαρτηματα για να μαζευουν και απο αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιούνιος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Το δοκίμασε η Zalman κάμποσα χρόνια πιο πριν με τα TNN και "απέτυχε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 3, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 http://www.silentpcreview.com/article302-page7.htmlδε μου φαινεται και για αποτυχια. ειναι ακριβο και δυσκολο, αλλα λογικο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.