ntemian Ιούνιος 2, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Start-control panel - user accounts and family safety - user accounts - turn user account control off . Κάνεις επανεκκίνηση και ξεχνάς για πάντα το user account control Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Με τα Vista 64 bit ολα πανε καλυτερα απο οτι νομιζα.Ολα παιζουν σωστα μεχρι τωρα.Μια ερωτηση μονο ρε παιδια.Ακομα και οταν απενεργοποιω το EIST απο το bios και βαζω και high performance σαν ρυθμιση στο power options στα vista, συνεχιζουν τα win να μου κατεβαζουν πολλαπλασιαστη στο 6!Απο που ρυθμιζω να ειμαι full speed συνεχως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 3, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr Και θα εχω full speed internet χωρις περιορισμους?Δεν χρειαζεται να ανοιξω ports?Username και password για το dsl που θα το βαλω? αν εχεις σε DHCP θα πρεπει να κοιτάξεις σε ποια IP εχεις ανοιξεις τα ports για tcp /udp .Θα πρεπει να τα κάνεις manual αν δεν ειναι η ιδια που σου δίνει με DHCP.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 ευτυχως δεν ειχα κανενα προβλημα με το ρουτερ/νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Στο bios εχω τις ακολουθες cpu επιλογες1)thermal control : disabled2)c1k :enabled3)Execute disable bit : Δεν θυμαμαι τι το εχω.Μαλλον disabled4)Virtualization :Enabled 5)EIST : DisabledΚαλα δεν τα εχω?Γιατι μου ριχνει τον πολλαπλασιαστη?Εχω τσαντιστει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Λυθηκε με bios update και αλλαγη του c1e...Αληθεια το virualization τι να το εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 3, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 Εγώ τα έχω όλα disabled. Βάσει οδηγιών από χρήστες στο xtreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.