panakos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 Γεια σε ολους, Θελω να φτιαξω για την εταιρια κατι σαν αυτο eshop kai plaisio υπαρχει τιποτα ετοιμο να πατησω πανω του και να το φτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakos Ιούνιος 14, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Δεν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι για αυτο το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 www.oscommerce.com Είναι ολόκληρο πακέτο e-commerce site και μπορείς να του βάλεις και σαν plugin και αυτό που θέλεις. Βέβαια είναι ζόρικο αν δεν ξέρεις τα βασικά, αλλά στο community του site έχει πολύ help. Happy reading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 αν υπαρχει ιδι site αυτο θα ηταν πολυ απλο να γινει μεσα στο site με java applete το οπιο θα ειναι πολυ ελαφρη και με πολλες δυνατοτιτες...μπορει να συνδεετε με καπια βαση SQL να περνει τα προιοντα και με καπιοα server side προγραμα να βλεπετε ποιοσ και τι εχει παραγγηλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly www.oscommerce.com Είναι ολόκληρο πακέτο e-commerce site και μπορείς να του βάλεις και σαν plugin και αυτό που θέλεις. Βέβαια είναι ζόρικο αν δεν ξέρεις τα βασικά, αλλά στο community του site έχει πολύ help. Happy reading Σε php δεν ειναι αυτο? Υπαρχει και κατι παρομοιο σε ASP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Ναι σε php. Δεν έχω ιδέα για τπτ άλλο. Εγώ με αυτό έκανα δουλειά μου μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.