junior-21- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 Καλημέρα!Μετά από φορμάτ, μόλις εγκατέστησα το DC++ και μόλις το τρέχω,μου γράφει microsoft visual c++ runtime libraryκαι κλείνει! Τι να φταίει? Τα φώτα σας παρακαλώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Ιούνιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Κανε παλι format...πλακα κανω. Βασικα το εχω και εγω το DC++ αλλα δεν ξερω να το χειριζομαι... Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το eMule καλυτερα:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Εγω λεω να το απεγκαταστησεις τελειως κι εντελως και το αρχειο εγκαταστασης και κατεβασε καινουργια εκδοση. Κανε και κανα update στα windows μπας και θελει κατι απο κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Πριν το format,έπαιζα με την ίδια εκδοση! Και έχω κάνει όλα τα updates των windows (pro sp2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Γραφει μονο το μηνυμα στο πρωτο ποστ ή και κατι αλλο? Βοηθεια εχει να πατησεις ή μονο ΟΚ? Πες κατι παραπανω μην τυχον και βρουμε κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Εδω μπορεις να κατεβασεις το Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package.Εγκατεστησε το και δες.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.