hipro5 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 Το θέμα είναι ελαφρώς χιουμοριστιkό γι'αυτό και το έβαλα στο off topic.......... Πριν λίγο το 'πιασα με τα ίδια μου τα χέρια και κόντευα να ξεράσω........πρρρρ..... Θα 'ρθει κάποιος να μου το ανοίξει γιατί εγώ σιχαίνομαι?......... Τουλάχιστον να πιάσω στα χέρια μου το "κόκκινο" και όχι το "πράσινο"..... Νάτο.....ΤΙ γράφει επάνω?.......AMD...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Ερχομαι Ερχομαι... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 βομβα θα ειναι , πετα τη γρηγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka βομβα θα ειναι , πετα τη γρηγορα! :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 ησουνα διστακτικος με τον fx, λογικο, πρωτη επαφη, στην αρχη ολη φοβουνται, αλλα τελικα εγινες ανθρωπος. καλως ηλθες στο δρομο χωρις επιστροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Use the Force young one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 1, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:49] βομβα θα ειναι , πετα τη γρηγορα! Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:15] ησουνα διστακτικος με τον fx, λογικο, πρωτη επαφη, στην αρχη ολη φοβουνται, αλλα τελικα εγινες ανθρωπος. καλως ηλθες στο δρομο χωρις επιστροφη. Μπαααα.............κάτι δοκιμές θα κάνω μόνο...... Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 13:36] Use the Force young one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 13:36] Use the Force young one. Tα βλέπεις, Γιώργο? Με το που έβαλες λίγη πρασινάδα στο σπίτι σου, αισθάνεσαι και φαίνεσαι νεότερος! Τι άλλο θέλεις?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 1, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 πώς γίνεται να πάρω πρεσ σαμπλ όταν δεν έχω καμία σχέση με πρεσ κ με εταιρίες; Όποιος μου βρει τρόπο τον κερνάω φραπέ-φραπουτσίνο-φρεντο-φρεντιτο κτλ στο Γρηγόρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 1, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 17:14] Tα βλέπεις, Γιώργο? Με το που έβαλες λίγη πρασινάδα στο σπίτι σου, αισθάνεσαι και φαίνεσαι νεότερος! Τι άλλο θέλεις?! Να σου πω την αλήθεια μου, από τότε που ήρθε το δέμα, όλα καλά μου πάνε... Μέχρι και η ASUS Striker μετά τα Mods, πήγε 471MHz με 1:1 Cas 3-3-3-x και 1Τ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 1, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM πώς γίνεται να πάρω πρεσ σαμπλ όταν δεν έχω καμία σχέση με πρεσ κ με εταιρίες; Όποιος μου βρει τρόπο τον κερνάω φραπέ-φραπουτσίνο-φρεντο-φρεντιτο κτλ στο Γρηγόρη. Καλα και συ στο Γρηγορη θα κερασεις? :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2007 Γρήγορα, φέρτε τον Βραχόσταυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Μα όλα πάνε δεξιά απο τότε που πήρες AMD/ATI, Γιώργο?! «Αρωμα» παροχών μετά την άρση της δημοσιονομικής επιτήρησης Mην παρεξηγηθώ, πλάκα κάνω. ’λλωστε είμαι στο Κόμμα εξ από ανέκαθεν (sic)! Ρωτήστε και τον Σύντροφο Πετράν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Ιούνιος 15, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [07-06-2007 05:33] Μα όλα πάνε δεξιά απο τότε που πήρες AMD/ATI, Γιώργο?! «Αρωμα» παροχών μετά την άρση της δημοσιονομικής επιτήρησης Mην παρεξηγηθώ, πλάκα κάνω. ’λλωστε είμαι στο Κόμμα εξ από ανέκαθεν (sic)! Ρωτήστε και τον Σύντροφο Πετράν. για τo ati δεν συμφωνω .... καπου ειδα τη ΘΕΑ nVidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.