ignitor9 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 Εχω το εξης προβλημα με την webcam της logitech σειρα QuickCam οταν η καμερα ειναι συνδεδεμενη με τον Υπολογιστη μετα το ΣΗμα των windows στην εκκινηση με τη μπαρα προοδου φορτωσης εμφανιζει μια Μαυρη οθονη και σταματα η εκκινηση εκει,για ξεκινησει το συστημα πρεπει να αποσυνδεσω την καμερα και να κανω reset μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να αποφυγω αυτην την διαδικασια??Ευχαριστω
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 1, 2007 #2 Ιούνιος 1, 2007 1) δοκιμασε να αλλαξεις θυρα USB. (αν δεν δουλεψει το 1!) 2) κανε απεγκατασταση τους drivers της καμερας και ξαναεγκατεστησε τους. λογικα θα εισαι με αυτα...
ignitor9 Ιούνιος 1, 2007 Author #3 Ιούνιος 1, 2007 Βασικα τα ειχα δοκιμασει αυτα πριν κανω το thread και update τους drivers ειχα κανει αλλα δυστηχως δεν λεει να επιδιωρθοθει το συγκεκριμενο προβλημα ελπιζω συντομα η Logitech να βγαλει σωστη αναβαθμιση γιατι κ ενας φιλος μου εχει το ιδιο μοντελο με εμενα εχει το ιδιο προβλημα
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 1, 2007 #4 Ιούνιος 1, 2007 μα εγω δεν μιλησα καθολου για update :flower: δες πανω! ^^^^
ignitor9 Ιούνιος 1, 2007 Author #5 Ιούνιος 1, 2007 Καταλαβα ακριβως τι μου ειπες απλα σου ειπα και τι αλλα βηματα ειχα ακολουθησει στο παραλθον μεχρι κ το λειτουργικο μου ξανα εστησα αλλα τπτ αυτη τη στιγμη εχ πανω τους drivers που ερχοται μαζι με το cd χωρις update και παλι το ιδιο κανει..
lefteris Ιούνιος 1, 2007 #6 Ιούνιος 1, 2007 (να μεταφέρει κάποιος υπεύθυνος το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία; )(άλλο drives και άλλο drivers) :whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.