ennia Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 αγορασα καινουργιο floppy το τοποθετησα αλλα δεν διαβαζει τις δισκετες. σαν να μην υπαρχουν μεσα. και το λαμπακι του μενει συνεχεια αναμμενο. Γιατι?????
HotPeanut Μάϊος 31, 2007 #2 Μάϊος 31, 2007 Δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις...και αν δεν γίνει τίποτα πήγαινε το πίσω
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #6 Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από taz Η καλωδιοταινία είναι. Αν ήταν το ρεύμα... :smoke: Οχι, εχει τυχει να βαλω ρευμα αναποδα και να μενει ανοιχτο το λαμπακι του floppy, να μην το εχω δει, να βαζω δισκετα μεσα και να αναρωτιεμαι τωρα γιατι δεν παιζει. Μετα το ειδα και το αλλαξα. Τωρα αυτο παλια που μπορουσε και εμπαινε το ρευμα αναποδα. Δεν ξερω αν ακομα γινεται.
taz1416003173 Ιούνιος 1, 2007 #7 Ιούνιος 1, 2007 Λες ε;Αν έχεις προσωπική εμπειρία, πάω πάσο.Στην αντίστοιχη δική μου περίπτωση, το floppy έβγαλε καπνούς.Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν το βύσμα μπηκέ απλώς ανάποδα ή αν δεν μπήκε σωστά, δηλα΄δη κάπως έτσι:Edit: IIII Edit: _IIII Τώρα;:bye:
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #8 Ιούνιος 1, 2007 Δεν μπορω να καταλαβω το σχημα σου...Παντως για να βοηθησουμε τον ennia: καινουργιο ειναι το floppy? Αν ειναι καινουργιο και εχεις αποδειξη αρα και εγγυηση, πηγαινε αλλαξε το. Ελεγξε βεβαια πρωτα ολα τα προηγουμενα αλλα για να μην παιδευεσαι...
ennia Ιούνιος 1, 2007 Author #9 Ιούνιος 1, 2007 το floppy ειναι καινουργιο. δοκιμασα την καλωδιοταινία και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν εγινε τιποτα. το ρευμα παντως δεν ειναι αναποδα. υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικο? ολα σε μενα θα τυχουν..................... :rant:
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #10 Ιούνιος 1, 2007 Η καλωδιοταινια παντα μπαινει μονοδρομα. Το βυσμα που εχει κοντα του το "αναποδογυρισμενο" κομματι μπαινει στο floppy και το ισιο βεβαια ση μητρικη. Το ρευμα αν δεν μπαινει αναποδα, οκ. Υπαρχει περιπτωση να σου ετυχε προβληματικο floppy. Πηγαινε αλλαξε το να βρεις την υγεια σου.
taz1416003173 Ιούνιος 1, 2007 #12 Ιούνιος 1, 2007 Τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα;Το "στρίφωμα" της καλωδιοταινίας;
cabrinha Ιούνιος 1, 2007 #13 Ιούνιος 1, 2007 Αυτο οσες φορες μου το εκανε ηταν καλωδιοταινια παντως. Κοιταξες και στο φλοππυ και στη μητρικη μηπως θελει απο την αναποδη?
ennia Ιούνιος 1, 2007 Author #14 Ιούνιος 1, 2007 η ταινια ειναι κανονικα οπως μου ειπατε πιο πανω.την εβαλα και αναποδα μηπως γινει καμια στραβη και δουλεψει .:devil: το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. αυριο θα βαλω μια αλλη ταινια και θα δουμε τι θα γινει. αν εξακολουθει το προβλημα θα το στειλω πισω.
JohnG85 Ιούνιος 1, 2007 #15 Ιούνιος 1, 2007 Να πω και εγώ δύο πράγματα μήπως βοηθήσω:Η έγχρωμη ρίγα της καλωδιοταινίας πρέπει να είναι πάντα δεξιά (αλλά αφού λες δοκίμασες και τα δύο...) και καλά κουμπωμένη (Εχει τύχει να μην τη σπρώξω αρκετά)Η δευτερη σκέψη, επειδή άνθρωποι είμαστε και μου έχει τύχει προσωπικά, στη μητρική την έχεις κουμπώσει την καλωδιοταινία ?!Τέλος έχεις μήπως μια δεύτερη καλωδιοταινία να δοκιμάσεις, μήπως και...
ennia Ιούνιος 2, 2007 Author #16 Ιούνιος 2, 2007 η ταινια ειναι καλα κουμπωμενη το εχω τσεκαρει. τωρα που το κοιταζω η εγχρωμη ριγα ειναι δεξια. το απογευμα θα αλλαξω και την καλωδιοταινια, να δω τι γινεται..... και θα ενημερωσω.:banging: :banging:
dubber Ιούνιος 2, 2007 #17 Ιούνιος 2, 2007 Η κόκκινη ρίγα πρέπει να είναι από τη μεριά που είναι η τροφοδοσία.Νόμος αυτό.
spc Ιούνιος 2, 2007 #18 Ιούνιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Η κόκκινη ρίγα πρέπει να είναι από τη μεριά που είναι η τροφοδοσία.Νόμος αυτό. Στα FDD οχι παντα!
spc Ιούνιος 2, 2007 #20 Ιούνιος 2, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Σε όσα σέβονται τον εαυτό τους ναι ΟΚ, να τα ρωταμε πρωτα πριν την συνδεση τοτε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.