SirDiman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 Καλησπερα! Επειδη θελω να κανω δωρακι μια sunbeam tuniq tower μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι στο e-shop δεν την εχει??Και στο skroutz κειταξα αλλα τιποτα... :( Τι εγινε την καταργησαν??:cry:
ergotelis Μάϊος 31, 2007 #2 Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Καλησπερα! Επειδη θελω να κανω δωρακι μια sunbeam tuniq tower μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι στο e-shop δεν την εχει??Και στο skroutz κειταξα αλλα τιποτα... :( Τι εγινε την καταργησαν??:cry: Βρε άνθρωπε όλα τελειώνουν κάποια στιγμή,απλά δεν έχει στοκ.....Η Sunbeam θέλει μεγάλες παραγγελίες για να στείλει και μόνο το eshop αγόραζε από αυτούς πολλά.... Ίσως την ξαναφέρει επειδή βλέπουν και αυτοί ότι έχει ζήτηση η ψύκτρα....
SirDiman Μάϊος 31, 2007 Author #3 Μάϊος 31, 2007 λες ε??Ελπιζω να εχει την ιδια τιμη γιατι no money no honey
CrazyAnt1416003257 Ιούνιος 3, 2007 #4 Ιούνιος 3, 2007 τι να πουμε και μεις ρε μαστορα που μας βγηκε 75 ευρω απο Αγγλια,γιατι οταν την πηρα εγω πριν τις γιορτες (και για την ακριβεια απο τον περασμενο Μαιο) δεν υπηρχε που8ενα.υπηρχε παγκοσμια ελλειψηοπου εσκασε μυτη εκεινο το διαστημα σε λιγα κομματια μεσα σε λιγες ωρες ειχαν εξαφανιστει...απλα εγω την πηρα απο overclockers που ειχε φερει καμια χιλιαδα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.