unknown Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 γεια σας και παλι χαβαλεδες,σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο λαπτοπ αν και στην αρχη σκεφτομουνα αυτο http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=125139 με μονη διαφορα αντι για 1gb->2gb ραμτα ειδα απο κοντα ομως και η οθονη του hp ηταν καλυτερη..το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει web camera...εσεις τι λετε?η 7400 βγαζει κανα san andreas nfs kai tipota counter strike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Ιούνιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Εχω το συγκεκριμενο TOSHIBA και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...Ειναι πολυ καλο με πολυ καλη καρτα γραφικων ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλη οθονη...Τωρα το HP δεν το εχω δει απο κοντα...Παντως η 7400 με την 7600 εχουν μεγαλη διαφορα αν το θες για games... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 τελικα παραγγειλα το hp!!δεν με ενδιαφερει να τρεχει οποιοδηποτε παιχνιδι με φουλ αναλυσεις κλπ..2-3 παιχνιδια οπως τα παραπανω που δεν ειναι απαιτητικα...για τα υπολοιπα εχουμε καιρο:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Μεγειά, κάνε μου τη χάρη και πρόσθεσε στον τίτλο σου [Case closed] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.