Jump to content

Ποια ψύκτρα να αγοράσω???

thanstef

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας.

Μπορεί να μου προτίνει κάποιος μία ψύχτρα για τον core 2 duo 6600.

Βρίσκομαι ανάμεσα σε Τhermalright Cooler Ultra 120, Zalman 8000 και Scythe Infinity Cooler.

Θα προτιμούσα όχι την τελεύταία γιατί δεν την βρίσκω διαθέσιμη.

Ευχαριστώ

Κοιτα αν θες ΚΑΛΗ ψυχτρα τοτε αυτες ειναι μονοδρομος...:

1) Scythe Infinity

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=922625

2)Thermalright Cooler Ultra 120

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=922676

3)Thermaltake sonic tower rev2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650544

4)Sunbeam tuniq( μακραν η καλυτερη)

http://www.xoxide.com/tuniq-t-120-hsf.html

Αυτα απο εμενα! ;)

Αρχική απάντηση από dubber

Έχει άλλα 50 θέματα ανοιχτά, δεν βρήκες απάντηση εκεί?

Ωντος κανουμε και καμια αναζητηση ....:getlost: :whistling

Mιας και ανοίχτηκε το θέμα, αυτή η Zalman 8000 τι λέει? Την έχει κανένας? Την πρότειναν σε έναν φίλο μου στο πλαίσιο αλλά δε ξέρω τι παίζει...

Μπα...ενταξει δεν λεω 'καλη'(μετρια) ψυχτρα αλλα η zalman μονο μουρη ειναι :p

Και να προσθεσω και την noctua μεσα στις καλες...

Kαι μια άλλη ερωτησούλα... η scythe κουμπώνει πάνω στη μητρική χωρίς να τη βγάλω? (p5b deluxe wifi , E6600 ).

Γενικά πως θα δώ αν μια ψύκτρα κουμπώνει πάνω στην παλιά στοκ χωρίς να αναγκαστώ να βγάλω μητρική?

Αρχική απάντηση από Purple_Haze [Σήμερα, στις 20:52]

Kαι μια άλλη ερωτησούλα... η scythe κουμπώνει πάνω στη μητρική χωρίς να τη βγάλω? (p5b deluxe wifi , E6600 ).

Γενικά πως θα δώ αν μια ψύκτρα κουμπώνει πάνω στην παλιά στοκ χωρίς να αναγκαστώ να βγάλω μητρική?

Την infinity επειδή την έχω δεν χρειάζεται να βγάλεις τη μητρική. Κουμπώνει κατευθείαν και στηρίζεται πολύ καλά παρά το βάρος της.

Για τις υπόλοιπες ποιες ψύκτρες μπαίνουν κατευθείαν και ποιες όχι ψάξε λίγο στο νετ και όλο και κάποιο review θα βρεις ;)

Δηλαδή? Πως να το καταλάβω? Να τα μετρήσω? :laughing:

edit: Ευχαριστώ spooky (και πάνω που είχα και μια ανυσυχία για το αν "κρατιέται" καλά πάνω στη στοκ βάση)

Όσων αφορά την infinity (μαζί με την tuniq οι καλύτερες της αγοράς) πάντως, θέμα μη διαθεσημότητας δε παίζει. Σε οποιοδήποτε Πλαίσιο, Multirama και να πας την έχει. :p

Αρχική απάντηση από geogeoland

Όσων αφορά την infinity (μαζί με την tuniq οι καλύτερες της αγοράς) πάντως, θέμα μη διαθεσημότητας δε παίζει. Σε οποιοδήποτε Πλαίσιο, Multirama και να πας την έχει. :p

+1 συνηθως κ το extreme τις εχει ολες!.. ;)

Ναι την εχω και εγω και ξερω..Με κραταει αρκετα χαμηλα.. ΑΛΛΑ ειναι πολυ μεγαλη..Στο κουτι μου (soprano)αναγκαστηκα να βγαλο το πλαινο ανεμιστηρακι..!

Το πάτημα της Infinity για μένα είναι τραγικό.

Όχι τόσο για το βάρος της, αλλά το να καταφέρεις να "κουμπώσεις" τα push-pins προσπαθώντας ταυτόχρονα να χωρέσεις τα δάχτυλά σου κάτω από τα fins,

είναι too much. Θα φας μάλλον πολύ χρόνο σε βάλε-βγάλε μέχρι να το καταφέρεις.

Δεν έχω παράπονα από την απόδοσή της, αλλά θα προτιμούσα να ερχόταν σε Revision 1 και 2 όπως η Ninja,

με backplate και χωρίς.

Το θέμα το ξεκίνησα επείδη πήρα στο Πλαίσιο σήμερα τηλ και ρώτησα για το infinity και δεν το είχαν. Και δεν ξέρουν πότε θα το έχουν διαθέσιμο. Επίπλέον αν βάλεις στο skroutz αναζήτηση για τη συγκεκριμένη ψύκτρα θα δεις ότι μόνο το πλάισιο κι άλλο ένα το έχει.

Oχι...Αν εισαι απο αθηνα πας απευθειας στα extreme..!στην στουρναρη εκει θα της βρεις ολες...! Εγω που πηγα μου ειπαν κιολας πως αν εχω καποιο προβλημα και δν μπορεσω να την βαλω ή τους πας τον υπολογιστη ή τους επιστρεφω τη ψυκτρα και μου δινουν τα λεφτα μου η΄καποια ψυκτρα!!

Δεν είμαι από Αθήνα. Από Ιωάννινα είμαι. Και για να αγοράσω κάτι από εδώ πρέπει να το βιάζομαι πάρα πολύ. Οι τιμές εδώ είναι αρκετά τσουχτερές. Γι' αυτό κοιτάω στα Αθηναϊκά (κυρίως site).

Αρχική απάντηση από jimakos21

Ναι την εχω και εγω και ξερω..Με κραταει αρκετα χαμηλα.. ΑΛΛΑ ειναι πολυ μεγαλη..Στο κουτι μου (soprano)αναγκαστηκα να βγαλο το πλαινο ανεμιστηρακι..!

Ακριβως...(το ιδιο κουτι εχουμε :D )

Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo

Το πάτημα της Infinity για μένα είναι τραγικό.

Όχι τόσο για το βάρος της, αλλά το να καταφέρεις να "κουμπώσεις" τα push-pins προσπαθώντας ταυτόχρονα να χωρέσεις τα δάχτυλά σου κάτω από τα fins,

είναι too much. Θα φας μάλλον πολύ χρόνο σε βάλε-βγάλε μέχρι να το καταφέρεις.

και ακριβως...(ετοιμασου να πετσοκοψεις τα δαχτυλα σου :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.