misos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 Εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και εγκατεστησα τα ΧΡ ελληνικα αυθεντικα. Εχω χασει το κωδικο ενεργοποιησης και τον ανεκτησα απο ενα προγαμματακι που βρηκα το keyfinder. Ο κωδικος που μου εδωσε το προγραμμα δεν εγινε δεκτος και ψαχνοντας σε παλιες σημειωσεις μου προσπαθησα καποιους κωδικους και ενα απο αυτους το δεχτηκε. Τωρα μου εχει δωσει 30 μερες χρονο για να ενεργοποιησω τα windows.Με τη Microsfoft δεν βρισκω ακρη για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 στειλε mail στη microsoft η παρε τηλ. και πες τους εναν αριθμο που εχει το παραθυρο που βαζεις το serial key...υπαρχει περιπτωση(10% σου δινω εγω) να σου το πουν... αυτο το finder δεν βρισκει τιποτα...μονο σπασμενους-πειρατικους serials σου δινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 31, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Και κατι αλλο τουλαχιστον το serial key του λειτουργικου μας δεν το πεταμε απο εδω και απο εκει... Φιλικα παντα...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 31, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από misosΕχω χασει το κωδικο ενεργοποιησης Έχασες το αυτοκόλλητο χαρτάκι το οποίο είναι κολλημένο στο pc; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούνιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από misos [Χθες, στις 19:54] Εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και εγκατεστησα τα ΧΡ ελληνικα αυθεντικα. Εχω χασει το κωδικο ενεργοποιησης και τον ανεκτησα απο ενα προγαμματακι που βρηκα το keyfinder. Ο κωδικος που μου εδωσε το προγραμμα δεν εγινε δεκτος και ψαχνοντας σε παλιες σημειωσεις μου προσπαθησα καποιους κωδικους και ενα απο αυτους το δεχτηκε. Τωρα μου εχει δωσει 30 μερες χρονο για να ενεργοποιησω τα windows.Με τη Microsfoft δεν βρισκω ακρη για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Φυσικά και μπορείς να βρεις άκρη. Τηλεφώνησε στη Microsoft Hellas, και ζήτησε να μιλήσεις με το τμ. υποστήριξης. Θα σου δώσουν οπωσδήποτε λύση, αρκεί να αποδείξεις ότι είσαι νόμιμος κάτοχος. Για παράδειγμα, μπορείς να τους στείλεις με fax την απόδειξη αγοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Έχασες το αυτοκόλλητο χαρτάκι το οποίο είναι κολλημένο στο pc; Δηλαδή όλοι παίρνουν έτοιμα PC με κολλημένο το αυτοκόλλητο των Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman [Χθες, στις 18:04] στειλε mail στη microsoft η παρε τηλ. και πες τους εναν αριθμο που εχει το παραθυρο που βαζεις το serial key...υπαρχει περιπτωση(10% σου δινω εγω) να σου το πουν... αυτο το finder δεν βρισκει τιποτα...μονο σπασμενους-πειρατικους serials σου δινει.... κανεις λαθος , το finder το έχω δοκιμασει και σου βγαζει τον δικο σου αριθμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από misos [Χθες, στις 17:54] Εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και εγκατεστησα τα ΧΡ ελληνικα αυθεντικα. Εχω χασει το κωδικο ενεργοποιησης και τον ανεκτησα απο ενα προγαμματακι που βρηκα το keyfinder. Ο κωδικος που μου εδωσε το προγραμμα δεν εγινε δεκτος και ψαχνοντας σε παλιες σημειωσεις μου προσπαθησα καποιους κωδικους και ενα απο αυτους το δεχτηκε. Τωρα μου εχει δωσει 30 μερες χρονο για να ενεργοποιησω τα windows.Με τη Microsfoft δεν βρισκω ακρη για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Γιατι με τη Microsfoft δεν βρισκεις ακρη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 1, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman στειλε mail στη microsoft η παρε τηλ. και πες τους εναν αριθμο που εχει το παραθυρο που βαζεις το serial key...υπαρχει περιπτωση(10% σου δινω εγω) να σου το πουν... αυτο το finder δεν βρισκει τιποτα...μονο σπασμενους-πειρατικους serials σου δινει.... Αυτό που λες ΔΕΝ ισχύει. Κάποια tools, όπως το ProduKey που χρησιμοποιώ σε τέτοιες περιπτώσεις ανακτά το κανονικό σου Key από μία λειτουργική εγκατάσταση. Πάρε τηλέφωνο στην Microsoft και εξήγησέ τους, πιστεύω να έχεις ή να μπορείς να βρεις την απόδειξη αγοράς ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 1, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Δηλαδή όλοι παίρνουν έτοιμα PC με κολλημένο το αυτοκόλλητο των Windows? Από όσο ξέρω και έχω δεί, συνηθίζεται ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 1, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Δεν κατάλαβες! Εννοώ όλους αυτούς-εμάς που παίρνουνε-με parts για να κάνουμε ένα PC. και όχι έτοιμο από εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 1, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 α οκ, πασσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.