Jump to content

Προβλημα με Windows XP...SOS

misos

Recommended Posts

Εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και εγκατεστησα τα ΧΡ ελληνικα αυθεντικα. Εχω χασει το κωδικο ενεργοποιησης και τον ανεκτησα απο ενα προγαμματακι που βρηκα το keyfinder. Ο κωδικος που μου εδωσε το προγραμμα δεν εγινε δεκτος και ψαχνοντας σε παλιες σημειωσεις μου προσπαθησα καποιους κωδικους και ενα απο αυτους το δεχτηκε. Τωρα μου εχει δωσει 30 μερες χρονο για να ενεργοποιησω τα windows.Με τη Microsfoft δεν βρισκω ακρη:unsure: για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας.:help:

στειλε mail στη microsoft η παρε τηλ. και πες τους εναν αριθμο που εχει το παραθυρο που βαζεις το serial key...υπαρχει περιπτωση(10% σου δινω εγω) να σου το πουν...

αυτο το finder δεν βρισκει τιποτα...μονο σπασμενους-πειρατικους serials σου δινει....;)

Αρχική απάντηση από misos [Χθες, στις 19:54]

Εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και εγκατεστησα τα ΧΡ ελληνικα αυθεντικα. Εχω χασει το κωδικο ενεργοποιησης και τον ανεκτησα απο ενα προγαμματακι που βρηκα το keyfinder. Ο κωδικος που μου εδωσε το προγραμμα δεν εγινε δεκτος και ψαχνοντας σε παλιες σημειωσεις μου προσπαθησα καποιους κωδικους και ενα απο αυτους το δεχτηκε. Τωρα μου εχει δωσει 30 μερες χρονο για να ενεργοποιησω τα windows.Με τη Microsfoft δεν βρισκω ακρη:unsure: για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας.:help:

Φυσικά και μπορείς να βρεις άκρη. Τηλεφώνησε στη Microsoft Hellas, και ζήτησε να μιλήσεις με το τμ. υποστήριξης. Θα σου δώσουν οπωσδήποτε λύση, αρκεί να αποδείξεις ότι είσαι νόμιμος κάτοχος. Για παράδειγμα, μπορείς να τους στείλεις με fax την απόδειξη αγοράς.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Έχασες το αυτοκόλλητο χαρτάκι το οποίο είναι κολλημένο στο pc; :blink:

Δηλαδή όλοι παίρνουν έτοιμα PC με κολλημένο το αυτοκόλλητο των Windows?

:eek:

Αρχική απάντηση από SirDiman [Χθες, στις 18:04]

στειλε mail στη microsoft η παρε τηλ. και πες τους εναν αριθμο που εχει το παραθυρο που βαζεις το serial key...υπαρχει περιπτωση(10% σου δινω εγω) να σου το πουν...

αυτο το finder δεν βρισκει τιποτα...μονο σπασμενους-πειρατικους serials σου δινει....;)

κανεις λαθος , το finder το έχω δοκιμασει και σου βγαζει τον δικο σου αριθμο.

Αρχική απάντηση από misos [Χθες, στις 17:54]

Γιατι με τη Microsfoft δεν βρισκεις ακρη?????

Αρχική απάντηση από SirDiman

Αυτό που λες ΔΕΝ ισχύει. Κάποια tools, όπως το ProduKey που χρησιμοποιώ σε τέτοιες περιπτώσεις ανακτά το κανονικό σου Key από μία λειτουργική εγκατάσταση.

Πάρε τηλέφωνο στην Microsoft και εξήγησέ τους, πιστεύω να έχεις ή να μπορείς να βρεις την απόδειξη αγοράς ε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.