Wizard! Ιούνιος 1, 2007 #21 Ιούνιος 1, 2007 Γιατί όχι Plexy? Σταμάτησε η παραγωγή? Με πιάνετε αδιάβαστο...
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 Author #22 Ιούνιος 1, 2007 Κοιτα να δειςειναι λιγο περιεργοειχε ανακοινωθει οτι σταματηε η πλεξτορστο σιτε δειχνει κανονικα προιονταον λαιν σοπς βλεπω πουλανετωρα βεβαια αποτι βλεπω δεν εχει φτηνα drives ακριβα ειναι ολαισως πλεον πουλαει μονο ακριβες σειρες
jpavly Ιούνιος 1, 2007 #23 Ιούνιος 1, 2007 More info εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35138 και εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35292 Ότι σχόλιο έχετε περί αυτού στα κατάλληλα threads και όχι σε αυτό εδώ
vasi Ιούνιος 1, 2007 #24 Ιούνιος 1, 2007 Ειχε ανακοινωθει οτι θα κλειση η πλεξτορ λογο του ανταγονισμου,αλλα τελικα έχει μειωσειτην παραγογη μονο.
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 1, 2007 #25 Ιούνιος 1, 2007 απο την εμπειρια μου και απο οσα εχω δει/πιασει...τα Pioneer δεν νιωθουν!εχω ενα, σκυλι εδω και 4 χρονια, αλλα δεν ειναι αντιγραφικο.πριν το πασχα αγορασα το Pioneer 111D το οποιο μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.φιλος μου εχει ενα NEC ενος χρονου και ακουγεται σαν να εχεις ενα 50αρακι μεσα στο κουτι. κατα τα αλλα ολα ειναι ΟΚ.φιλος αγορασε την ιδια εποχη με μενα ενα NEC (μοντελο και τετοια δεν θυμαμαι), και το δικο του ακουγεται αλλα οχι τοσο πολυ οσο το αλλο και σιγουρα πιο πολυ απο το δικο μου.διαλεγεις και παιρνεις! :flower:
cabrinha Ιούνιος 1, 2007 #26 Ιούνιος 1, 2007 Μηπως δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια τι θα επιλεξουμε? Πλεον ολα τα των σοβαρων εταιριων αντιγραφικα ειναι στα ιδια επιπεδα. Αντε στο θεμα του θορυβου να αλλαζει κατι (ακουσα ενα nec και μου πηρε το κεφαλι ενω ευκολα ανεχομαι τους 9 ανεμιστηρες του κουτιου μου).Εγω εχω μεινει με ενα btc που γραφει max 8x (σε +r μονο) και το εχω απο τοτε που τα δισκακια κοστιζαν 3.5ε. Και ουδεποτε αντιμετωπισα προβλημα παρα τη χρηση που του κανω.
gkatsogr Ιούνιος 2, 2007 #27 Ιούνιος 2, 2007 Eγώ απο dvd recorder είμαι ευχαριστημένος με τα Plextor, είναι μέν ακριβά αλλα ποτέ δεν είχα πρόβλημα!Απο τότε που με δελέασαν τα NEC λόγω τιμής αυτό που βλέπω είναι πως μετά τον πρώτο χρόνο τα φτύνουν, και πραγματικά έχω πάρει σχεδόν όλα τα μοντέλα της απο το 3500 και μετά!!!Τώρα έχω ένα Samsung Sata και ενα NEC 7170 αλλά γι αυτά δέν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιάς και είναι σχετικά φρέσκα!Απο θέμα θορύβου δέν το κοιτάω ποτέ αλλά το συγκεκριμένο Samsung που έχω σε σχέση με το NEC είναι αρκετά ποιο θορυβώδες!!!υ.γ: Ο αντιπρόσωπος της NEC εδώ στην Ελλάδα δίνει 1 χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με αρκετά site της NEC που έχω δεί τα οποία λένε για 2 χρόνια, το οποίο είναι και φυσιολογικό λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης.Αλλά απ' ότι φαίνετε κάτι ξέρει ο εδώ αντιπρόσωπος!!!
nikoszax Ιούνιος 2, 2007 #28 Ιούνιος 2, 2007 Απο θεμα θορυβου παντως, το NEC που εχω ειναι πολυ καλο. Δεν ειναι θορυβωδες. Παραγει εναν πολυ μαλακο και γλυκο ηχο στην αρχη και μετα σταματαει. Δεν μπορω να πω ομως το ιδιο και για το cd-rw μου (sony) που απο τη στιγμη που θα βαλω ενα cd μεσα, δεν σταματαει ποτε. Στην αρχη κανει τον θορυβο του διαβασματος και μετα συνεχιζει να γυριζει και καλα "idle".
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.