BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 guys ακουστε κατι περιεργοεχω δανεισει το παλιο καλο plextor 716Α ΙDE εδω και καιρο σενα φιλο (εχω 2 πλεξτορ ιδια)το ζητημα ειναι οτι του αρεσε πολυ και θελει να το κρατησει κ να μου δωσει καποια λεφτατα κρισιμα ερωτηματα ειναι-ποσο θεωρειται καλη τιμη να το δωσω? -με αυτα που κυκλοφορουν πλεον στην αγορα (τελικα εκλεισε η πλεξτορ ??), υπαρχει κατι τοσο καλο οσο αυτο που ειχα?αυτα με βασανιζουν για να ξερω αν θα παρω πισω το drive ή θα παω να παρω ενα νεο που ενδεχομενως να κανει κατι παραπαμω απο το ερμο το πλεξτορ που μεβγαλε ασπροπροσωπο εδω και 3 χρονια...ευχαριστω κορμια σκαθαρι
nikoszax Μάϊος 31, 2007 #2 Μάϊος 31, 2007 Απ' ολα αυτα --> http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=904&Products=932779%2c932892%2c881430%2c963216%2c912263%2c921556σου προτεινω το 7173 Labelflash (Retail) - White της NEC --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=912263ή το LScribe GSA-H42LBB (Bulk) - White της LG --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=963216Υπαρχουν και καποια σε sata αλλα δεν θα δεις καμμια διαφορα.
BeetleJuice Μάϊος 31, 2007 Author #3 Μάϊος 31, 2007 με το σατα γλιτωνεις το καλωδιο ιδε που πλεον δεν το χρησιμοποιουμε πουθενα αλλου κ πιανει χωρο..κατα ταλλα και γω βλεπω οτι δεν εχει διαφορα σε επιδοσειςτο πλεξτορ το σατα ειναι πολυ καλο ενα px-810 αλλα ακριβο πολυειναι μεγαλο διλλημα να αποχωριστω το πλεξτορθυμαμαι και το ριτο που λεει "οπως τα εφτιαχναν καποτε δεν τα φτιαχνουν πλεον"εσυ λες να το δωσω λοιπον το πλεξτορ και να παρω ενα νεο ε?
jpavly Μάϊος 31, 2007 #4 Μάϊος 31, 2007 Πόσα λεφτά πιστεύεις ότι θα βγάλεις; Και 40 να του το δώσεις, παίρνεις ένα άλλο και σου μένουν πόσα; Πάρε το Plextor αφού δεν το αποχωρίζεσαι και πες του να πάρει ένα καινούριο, τα ίδια λεφτά θα δώσει.
ison Μάϊος 31, 2007 #5 Μάϊος 31, 2007 Εγω παντως ενα Plextor που εχω εχει αποδεχτει πατατα. Αν δεν ειναι αψογο το cd-dvd που του βαζω μεσα δεν το διαβαζει με την καμια. Ενα nec που εχω απο την αλλη ειναι πραγματικα σκυλι και εχει διαβασει cd-dvd που δεν πιστευα οτι μπορει να δουλεψουν.Επειδη και εγω ψαχνομαι για νεο dvdr και θελω sata ...πως τα βλεπετε ειναι το ιδιο καλα με τα ide?
nikoszax Μάϊος 31, 2007 #6 Μάϊος 31, 2007 Δωστο :bye: χειροτερο αποκλειεται να παρεις Διαλεξε ενα απο αυτα (προσωπικα προτεινω NEC γιατι εχω καλη εμπειρια) που ειναι και dual layer και γραφουν και πανω στο δισκακι κατευθειαν. Τωρα η επιλογη δικη σου.
BeetleJuice Μάϊος 31, 2007 Author #7 Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:12] Πόσα λεφτά πιστεύεις ότι θα βγάλεις; Και 40 να του το δώσεις, παίρνεις ένα άλλο και σου μένουν πόσα; Πάρε το Plextor αφού δεν το αποχωρίζεσαι και πες του να πάρει ένα καινούριο, τα ίδια λεφτά θα δώσει. καπου κει απο λεφτακαι γιαυτο ελεγα να δωσω αυτο κ να παρω ενα νεο δεν ειναι θεμα να βγαλω λεφταειναι απλα μια ευκαιρια να παρω κατι νεο ΑΝ ομως αξιζει σε ποιοτητα και αποδοσημη το αλλαξω και κλαιω φοβαμαι...
spc Μάϊος 31, 2007 #8 Μάϊος 31, 2007 Σκέφτομαι πόσο κοστίζουν πλέον τα dvd r drives και πόσος χρόνος καταναλώνεται από πόσους ανθρώπους για την δημιουργία, παρακολούθηση και επέκταση τέτοιων τύπου thread και κάτι μου έρχεται στο μυαλό αναφορικά με το γιατί αυτή η χώρα δεν πάει μπροστά....(No offence boys - τίποτα προσωπικό)
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 31, 2007 #9 Μάϊος 31, 2007 φιλε spc νομιζω πως δεν ειναι ολοι σε θεση να "πετανε" 30-40 τον χρονο για ενα καλο DVD-R...προσωπικα προτιμω να δοσω 50 και να κρατησει 3 χρονια...φιλικα παντα :flower:
Snips Μάϊος 31, 2007 #10 Μάϊος 31, 2007 Εγώ πήρα το SAMSUNG SH-183A που τελικά δεν είναι LS ή δεν ξέρω γω τι (χάθηκαν τα αυτοκόλλητα και οι μαρκαδόροι δηλαδη....και είναι πολύ καλό.
BeetleJuice Μάϊος 31, 2007 Author #11 Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:31] Σκέφτομαι πόσο κοστίζουν πλέον τα dvd r drives και πόσος χρόνος καταναλώνεται από πόσους ανθρώπους για την δημιουργία, παρακολούθηση και επέκταση τέτοιων τύπου thread και κάτι μου έρχεται στο μυαλό αναφορικά με το γιατί αυτή η χώρα δεν πάει μπροστά....(No offence boys - τίποτα προσωπικό) no offence αλλα δεν δειχνει ετσιδηλαδη συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο πρεπει να πεταξω ενα drive που λειτουργει αψογα μετα πρεπει να παρω ενα οποιοδηποτε βρω μπροστα μου και να ισχυριστω οτι μιας που ειναι πιο προσφατο θα ειναι και καλύτερο?τοσο κακο ειναι δηλαδη να γραψω ενα ποστ 2 λεπτα και να παρω 2 γνωμες αν τελικα τα νεα drives αξιζουν τα λεφτα τους και τι θα εκανε καποιος αλλος στη θεση μου?αν τα 40-50 ευρω δεν εχουν αξια τοτε λογικα αν καποιος εβρισκε ενα 50ευρο στο δρομο δεν θα το μαζευε..
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #12 Ιούνιος 1, 2007 Μαλλον ηθελε να πει οτι αν δεν το χρησιμοποιεις, δεν εχει νοημα να το αγορασεις. Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον. Αν εννοει κατι αλλο δεν ξερω. Παντως κι εγω δεν το πολυχρησιμοποιω για γραψιμο γιατι για διαβασμα εχει ξεσ.... αλλα σου προτεινα ενα - δυο, συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει και διαβασει.
AGRIMI Ιούνιος 1, 2007 #13 Ιούνιος 1, 2007 nec με κλειστά τα μάτια και μακριά από sony και samsung. τα drives τους είναι φόλα.είχα τουλάχιστον 2 με 3 απ΄το καθένα αλλά σαν το nec που έχω κανένα.σε 1,5 χρόνο έχει γράψει πάνω από 500 dvd' s και ακόμα δεν έχει πάθει τίποτα. μέχρι και γρατζουνισμένα διαβάζει . το 3540 έχω προσωπικά. κι έχω και ένα samsung πάνω αλλά δεν διαβάζει τίποτα . τα έφτυσε και το πήρα μετά από μισό χρόνο.
Astacus Ιούνιος 1, 2007 #14 Ιούνιος 1, 2007 Κρατα το Plextor. Εχω το ιδιο ακριβως (716) εδω και πανω απο 2,5 -3 χρονια και δουλευει οπως ακριβως δουλευε και την πρωτη μερα. Ενα αντιστοιχο nec που εχω σε αλλο μηχανημα, σε περιπου 1,5 χρονο εχει αρχισει και δινει περισσοτερα λαθη σε dae ( digital audio extraction) απο οταν το αγορασα.Απο την αλλη εχουν πεσει τοσο οι τιμες που αν δεν το χριαζεσαι για κατι εξειδικευμενο ισως να μην αξιζει τον κοπο.
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 Author #15 Ιούνιος 1, 2007 και γω λεω μαλλον να το κρατησωαν και εχω 2 ιδιααπλα ελεγα μηπως το ενα το αλλαζα με κατι νεοπαντως εγω εκανα ερευνα αγορας και τελικα μαρεσε πολυ μονο ενα πλεξτορ σατα px-810 αλλα πολλα λεφταεχει καπου 75 ευρωτο 16χ με το 18χ δεν νομιζω οτι εχει τοση διαφορακατα ταλλα τι διαφορες να εχουντο nec τοχω παρει σε 3-4 πελατες και σκιζειειναι παντοτε καλοκαποια παλια νεκ ηθελακ χακαρισματα νεα δεν ηθελαντο lightscribe δεν με αφορα πρωτον γιατι εχω τοσα πολλα δισκακια TAYO και δεν εχω σκοπο να παρω νεα με αυτην την ιδιοτητααρα δεν βρισκω καποιο ιδιαιτερο λογο να αλλαξω το driveδελεαστικο ειναι το σατα απο τη μια
Snips Ιούνιος 1, 2007 #16 Ιούνιος 1, 2007 Εγώ πάλι για το NEC 3540 έχω να πω να χειρότερα. ΔΕν έχει γράψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ DL. Σιγά μην ξαναπάρω NEC!
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 Author #17 Ιούνιος 1, 2007 κολαση γινεται λοιπον με τα drivesπεφτουν κορμια στο καναβατσοελα να μαζευομαστε σιγα σιγα να ακουμε γνωμες...
nikoszax Ιούνιος 1, 2007 #18 Ιούνιος 1, 2007 Αυτο που εχεις ηδη, δουλευει καλα? Αν ναι, δεν υπαρχει λογος να παρεις αλλο. Αν παλι οχι, παρε ενα NEC. Ειναι πολυ καλο. Προσωπικα δεν εχω καποιο προβλημα. Κατι ειδα πριν για Sony. Οντως ειναι προβληματικα λιγακι. Εχω ενα cd-rw (βλεπε υπογραφη) και καποιες φορες ειναι λιγακι αργο στο διαβασμα. Και να πω και κατι "αντικανονικο" - "αντιδεοντολογικο" - "παραλογο" - ο,τι να 'ναι: Αν παρεις αλλο και δεν σου κανει, πηγαινεις και το αλλαζεις. Δεν υπαρχει πιο σιγουρος τροπος. Ξερω, ηλιθιος τροπος, αλλα αν δε βρισκεις ακρη, τι αλλο να πω...
ison Ιούνιος 1, 2007 #19 Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από AGRIMI nec με κλειστά τα μάτια και μακριά από sony και samsung. τα drives τους είναι φόλα. είχα τουλάχιστον 2 με 3 απ΄το καθένα αλλά σαν το nec που έχω κανένα.σε 1,5 χρόνο έχει γράψει πάνω από 500 dvd' s και ακόμα δεν έχει πάθει τίποτα. μέχρι και γρατζουνισμένα διαβάζει . το 3540 έχω προσωπικά. κι έχω και ένα samsung πάνω αλλά δεν διαβάζει τίποτα . τα έφτυσε και το πήρα μετά από μισό χρόνο. Αν δεν κανω λαθος τα nec drives ειναι σε συνεργασια με την sony http://www.sonynec-optiarc.eu/
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 Author #20 Ιούνιος 1, 2007 μπορει να βαλω "καταλαθος" τα καλωδια αναποδακαι να μην δουλευει μετακαι να το αλλαξωδεν εχεις και αδικο χαχαχαχα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.