nosader Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 Αμα θελω να κανω image το δισκο μου με οτι περιεχει και εχω raid 0 ή1 μπορω να κανω image?Το image το ξαναστυνει το συστημα μου και με τα προγραμματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Το RAID είναι σαν ένας δίσκος.Το RAID δεν διαμορφώνεται μέσω Image αλλά από το BIOS του controller ή ειδικό software αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Μάϊος 31, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Οχι εννοω να παρω ενα ghost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 31, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Σου απάντησα:Αρχική απάντηση από spc Το RAID είναι σαν ένας δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 31, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αρκεί να τον βλέπει το Ghost ή το Acronis TIM γιατί κάτι Partition Magic δεν τους βλέπουν όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.