ανιχνευτής Ιούνιος 28, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα για να μην ανοιγω νεο τοπικ ασκοπο(δεν νομιζω να χαλασω το υπαρχων) εχω μια πλακετα albatron PX865PE LITE PRO. aytη δεχετε ddr-2?? παντως οι τιμες των ddr ειναι πολυ υψηλοτερες απο των ddr-2 στο 1gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 28, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Ειναι λογικο να ειναι ακριβοτερες οι παλιες μνημες σχετικα με τις νεες λογω μειωσης ζητησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Ιούλιος 7, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Για να η κάνω νέι τοπικ θα ήθελα να μου μπείτε αν αξίζουν οι Crucial Balistix.Είναι καλές για oc και οι επιδόσεις τους?ocz ή geil μπας και είναι καλύτερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Νοέμβριος 18, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Παίδες να κάνω μία ερώτηση... Αυτή τη στιγμή στο PC έχω 2GB της Corsair Dominator 8500 στα 1125MHz με 2.15V τάση. Το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες μνήμες είναι ότι φοράνε κάτι qimonda τσιπάκια, τα οποία άντε να φτάσουν μέχρι 1140 (παραπάνω δεν είναι σταθερά). Επειδή οι τιμές στις μνήμες έχουν πέσει κι άλλο, σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τις 800άρες crucial... Αυτές πάνω κάτω μέχρι πόσα MHz φτάνουν με τάση άντε μέχρι 2.3V; Θα "παίζουν" στα 1000MHz με 4άρια; Γενικά πιστεύετε ότι αξίζει μία τέτοια μετάβαση; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 18, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 λογικα θα παιζουν αλλα δεν νομιζω πως αξιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.