timos1416003210 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 Τρυπησα ενα καμμενο επεξεργαστη και τον εβαλα στα κλειδια μου..... καποιος ηλεκτρονικος στο επαγγελμα μου ειπε οτι ειναι <<εξαιρετικα καρκινογονος>> τωρα που τον τρυπησα.... Ξερετε τπτ επι του θεματος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Περιέχει σε πολύ μικρή συγκέντρωση μόλυβδο. Σε μεγάλες συγκεντρώσεις είναι εξαιρετικά δηλητηριώδης. Πέρα από αυτό ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
timos1416003210 Μάϊος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Κατι σχετικο που ακουσα ειναι πως τα ρινισματα τιτανιου οταν εισελθουν στον οργανισμο ειναι εξαιρετικα καρκινογονα..... και αν δεν κανω λαθος περιεχει τατανιο ενας επεξεργαστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 31, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από timos [Χθες, στις 18:57] Τρυπησα ενα καμμενο επεξεργαστη και τον εβαλα στα κλειδια μου..... καποιος ηλεκτρονικος στο επαγγελμα μου ειπε οτι ειναι <<εξαιρετικα καρκινογονος>> τωρα που τον τρυπησα.... Ξερετε τπτ επι του θεματος???? Πές του ν'αλλάξει επάγγελμα..... ΟΛΑ είναι καρκινογόνα αν το πάρουμε έτσι......Πιό πολύ απ'όλα είναι τα κινητά τηλέφωνα και ότι τρώμε σήμερα.... Στο σημείο που τον έχεις τρυπήσει είναι ΜΟΝΟ οι "γραμμές" του τυπωμένου(χαλκός) και η πλακέτα..τίποτε άλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
timos1416003210 Ιούνιος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 THx θα του τα μεταβιβασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.