timos1416003210 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 Τρυπησα ενα καμμενο επεξεργαστη και τον εβαλα στα κλειδια μου..... καποιος ηλεκτρονικος στο επαγγελμα μου ειπε οτι ειναι <<εξαιρετικα καρκινογονος>> τωρα που τον τρυπησα.... Ξερετε τπτ επι του θεματος????
kunoobidi Μάϊος 30, 2007 #2 Μάϊος 30, 2007 Περιέχει σε πολύ μικρή συγκέντρωση μόλυβδο. Σε μεγάλες συγκεντρώσεις είναι εξαιρετικά δηλητηριώδης. Πέρα από αυτό ...
timos1416003210 Μάϊος 30, 2007 Author #3 Μάϊος 30, 2007 Κατι σχετικο που ακουσα ειναι πως τα ρινισματα τιτανιου οταν εισελθουν στον οργανισμο ειναι εξαιρετικα καρκινογονα..... και αν δεν κανω λαθος περιεχει τατανιο ενας επεξεργαστης
hipro5 Μάϊος 31, 2007 #4 Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από timos [Χθες, στις 18:57] Τρυπησα ενα καμμενο επεξεργαστη και τον εβαλα στα κλειδια μου..... καποιος ηλεκτρονικος στο επαγγελμα μου ειπε οτι ειναι <<εξαιρετικα καρκινογονος>> τωρα που τον τρυπησα.... Ξερετε τπτ επι του θεματος???? Πές του ν'αλλάξει επάγγελμα..... ΟΛΑ είναι καρκινογόνα αν το πάρουμε έτσι......Πιό πολύ απ'όλα είναι τα κινητά τηλέφωνα και ότι τρώμε σήμερα.... Στο σημείο που τον έχεις τρυπήσει είναι ΜΟΝΟ οι "γραμμές" του τυπωμένου(χαλκός) και η πλακέτα..τίποτε άλλο.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.