fusion Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 Θελω να ρωτησω καποια πραγματα για τα low-end mobile gpu. Ας πουμε τα μοντελα 7300/7400 και x1400... Τι προσφερουν παραπανω απο το gma950 σε fps? Μιλαμε παντα για low-end Μηπως εχει παρει το ματι σας τιποτα benches? εγω δεν καταφερα να βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Μάϊος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Αρχική απάντηση από fusion Θελω να ρωτησω καποια πραγματα για τα low-end mobile gpu. Ας πουμε τα μοντελα 7300/7400 και x1400... Τι προσφερουν παραπανω απο το gma950 σε fps? Μιλαμε παντα για low-end Μηπως εχει παρει το ματι σας τιποτα benches? εγω δεν καταφερα να βρω πήγαινε και δες γιατί πήρα ati http://www.notebookcheck.net/ATI-Radeon-Xpress-200M.2175.0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Μάλλον επειδή δε σε πολυενδιαφέρει το λίνουξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 30, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer Μάλλον επειδή δε σε πολυενδιαφέρει το λίνουξ Αντι να πετουσες αυτο που πεταξες μπορουσες να βοηθησεις στην απορεια μου.Το λινουξ θα το βαλω ως δευτερο λειτουργικο αλλα δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 31, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Έχεις δίκιο δε βοήθησα. Αλλά αν έχεις στόχο να βάλεις λίνουξ ίσως να βοήθησα έμμεσα. Πώς το λέει η διαφήμιση "ΜΗ ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ"έτσι και για το λίνουξ προς το παρόν "Μη βαζετε ΑΤΙ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.