ang3l Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2007 Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω και ζητώ συγνώμη. Εκεί που όλα πάνε όμορφα κι ωραία στο σερφάρισμα, τσουπ μια σελίδα ανοίγει έτσι: Δηλαδή κάποιες εικόνες-links εμφανίζονται με κείμενο ενώ κάποιες άλλες εμφανίζονται σπασμένες. ’μα κάνω refresh συνήθως φτιάχνει, καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί και δεύτερο. Στην αρχή είπα ότι θα το συνηθίσω αλλά καταντάει σπαστικό πλέον και ψάχνω λύση! Αυτό νομίζω ότι ξεκίνησε όταν έβαλα το Zyxel P-660HW-T1 και λέω νομίζω επειδή δεν θυμάμαι να έκανα καμιά άλλη αλλαγή από τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Κανε reinstall τον browser. Η πιο συντομη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 το συγκεκριμενο, εχς προσεξει οτι το παθαινω (σπανια) οταν κατεβαζω με φουλ ταχυτητα απο καποιον σερβερ και ταυτοχρονα κατεβαζω και κανενα τορρεντ οποτε η γραμμη ειναι φουλ...και εμενα με κανα 2 refresh στρωνει...εσενα το κανει και οταν δεν κατεβαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 30, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 χμμ ..ποτέ δε μένει η γραμμή χωρίς να κατεβάζει βασικά () οπότε δεν ξέρω αν το κάνει κι όταν δεν κατεβάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.