Jump to content

Γνώμες Για το NEW PC Μου.....

NaMe_GR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας!!!Μολις χθες γραφτικα στο forum σας :S και ηθελα απο εσας καποιες γνωμες για το καινουργιο μου PC :D Προοριζεται φυσικα για games αλλα οχι μονο....Επισης το θελω κ για κανα Overcklocking(ΟΧΙ ΤΡΕΛΟ)..Αυτα,,,,τωρα η σειρα σας :)

Οριστε η συνθεση:

CPU: Intel Core 2 Duo E6700 2.66 Ghz LGA775 1066 FSB

Hard Disks: WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2 WESTERN DIGITAL RAPTOR WD740ADFD 74GB 10000RPM SATA

Tv: 19" LG LCD L1900R-BF-black, DVI, 2ms, 3000:1, f-Engine

Case: THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK

Video Card: BFG 8800 GTX OC 768MB PCI-E ~600Mhz

Power Supply: Thermaltake Toughpower 700W W0106

Ram: 2X OCZ DDR2 PC2-6400 2GB (2X1GB) SPECIAL OPS EDITION ~800Mhz

Mobo: Gigabyte GA-P35-DQ6

Cooler: Thermaltake Rocket CL-W0011

Ευχαριστω!!! :p

καλως ηρθες:)

αρκετα καλος συνδυασμος.......

γνωμη μου ομως οτι η 19αρα σου δεν θα εκμεταλλευτει πληρως την 8800gtx.

μπορεις να πας σε μια gts 640 που για 1280χ1024 απλα δεν κωλωνει πουθενα και δεν χρειαζεσαι παραπανω δυναμη.

αντι λοιπον να τα σκασεις για gtx παρε εναν 2ο ραπτορα να στησεις ενα raid-0 για λειτουργικο παιχνιδια προγραμματα να πεταει το μηχανακι.

θα σου προτεινα επισης να αλλαξεις ψυξη στον επεξεργαστη και να μην βαλεις την rocket.

κοιτα σε παρομοια θεματα στο φορουμ τι αεροψυκτρες προτεινουν αλλα μελη.

καλη συνεχεια και καλοδουλευτο:D

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλως ηρθες:)

αρκετα καλος συνδυασμος.......

γνωμη μου ομως οτι η 19αρα σου δεν θα εκμεταλλευτει πληρως την 8800gtx.

μπορεις να πας σε μια gts 640 που για 1280χ1024 απλα δεν κωλωνει πουθενα και δεν χρειαζεσαι παραπανω δυναμη.

αντι λοιπον να τα σκασεις για gtx παρε εναν 2ο ραπτορα να στησεις ενα raid-0 για λειτουργικο παιχνιδια προγραμματα να πεταει το μηχανακι.

θα σου προτεινα επισης να αλλαξεις ψυξη στον επεξεργαστη και να μην βαλεις την rocket.

κοιτα σε παρομοια θεματα στο φορουμ τι αεροψυκτρες προτεινουν αλλα μελη.

καλη συνεχεια και καλοδουλευτο:D

ακριιβως,Γιωργο και το τροφοδοτικο πιστευω ειναι λιγο μουφα,το πηρε ενας φιλος και δεν ειναι ευχαριστημενος,ζεστενεται παρα πολυ

συμφωνω σε ολα. μη σου πω οτι και την 320 να παρεις παλι προβλημα δε θα εχεις κανενα. τροφοδοτικο seasonic 550-600w ειναι οι καλυτερες επιλογες πιστεβω. σε κατι πιο οικονομικο αλλα οχι μοτφα ειναι thrmaltake w0083 purepower 600W rev2 για αεροψυκτρα κοιτα κατι σε σονικ ταουερ (παλια αλλα ακομα πολυ καλλη και παμφηνη μονο 30 ευρο) σαϊθ ινφινιτι ζαλμαν και νοκτουα

αντί 19άρα πάρε 20άρα το λιγότερο αντί 8800gtx πάρε 2900χτ ή στην πιο χαμηλή 8800 gts 320mb και τροφοδοτικό 720 enermax infinity με έξοδο 8pin pci express . επίσης μητρική κοίτα την asus p5k deluxe wifi και ψύκτρα tuniq t-120 ή scythe infinity.

στην οθόνη μην κολλάς γιατί με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις καλή 20''.

επίσης να ξέρεις ότι 2*160 gb 16 cache NCQ πιο γρήγορο από raptor χωρίς raid.

Ποτε θα σταματησετε να πηγαινετε τις καρτες μαζι με τις οθονες ? Το οτι θα μπορει να εχει μεγιστη αναλυση στην 19αρα του 1280*1024 δεν σημαινει πως θα μεινει αχρησιμοποιητη η gtx, ξερω κατοχο gtx που παει στην crt του μεταξυ 1600*1200 και 1280*960 πολυ συχνα επειδη παιζει (εστω και λιγο) οποιοδηποτε τελευταιο παιχνιδι βγαινει, λογικο ειναι να μην τα βλεπετε αυτα τα καινουργια παιχνιδια στις μετρησεις των hardware sites, μερικοι reviewers ειναι τοσο ασχετοι απο gaming που γραφουν οτι το doom3 ειναι τρεχει σε DX9 :p

Επισης μην ξεχναμε ποσα fps τρωει το transparency AA που στανταρ θα θελει να το βαζει το παιδι για να εχει τα παντα στην οθονη ομαλοποιημενα, προσωπικα στην 1900xt το adaptive (αντιστοιχη επιλογη της ATI το εχω off επειδη συνηθως παιζω στα 1024 σε 19αρα CRT με αποτελεσμα οτι και να κανω οι φραχτες τα φυτα κλπ να παραμενουν χαλια :p

Επισης οπως ειχε ειπωθει και παλαιοτερα η καρτα γραφικων δεν θα μενει παντα κορυφαια, μπορει τωρα μια 8800gtx να φτανει για τα σημερινα games σε 1650 * 1080 ( εγω λεω οτι σε καποια ΔΕΝ φτανει αμα μιλαμε για max settings αλλα ποιος με ακουει :p ) αλλα στα αυριανα θα χρειαστει να πανε ολα στο low και medium για να τρεχουν ανθρωπινα, εχει που εχει lag μια LCD αμα ειναι να εχεις extra λογω του σκαλαρισματος και να χανεις σε ευκρινεια τοτε αστο καλυτερα .... υπαρχουν βεβαια και wide που υποστηριζουν οποιαδηποτε αναλυση κατω της φυσικης χωρις παραμορφωση στο σημα απλα αφηνοντας τα πεδια απτις ακρες της οθονης κενα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.