gio7 Οκτώβριος 4, 2007 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2007 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Μάρτιος 22, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Εχω μια μια αντλια που εχει πιασει βρωμια, καταλοιπα απο χρωματισμενο υγρο. Με ενα πινελο και υγρο σαπουνι καθαρισε αλλα υπαρχουν πολυ στενα σημεια στο κεντρο εισαγωγης οπου το πινελο δεν φτανει. Υπαρχει αλλος τροπος να την καθαρισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 22, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Εγώ στην αρχή που το έφτιαξα , κάθε 2 μήνες το καθάριζα ( απεσταγμενο νερό και λίγο παραφλου ), μιλάμε για κομμάτια από άλγη . Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν το έχω ακουμπήσει και οι σωλήνες είναι πεντακάθαροι! Η λύση ? 1/4 από το υγρό anti-corrosion coolant της ZALMAN , απεσταγμενο νερό , και 3-4 σταγόνες υγρό algumin της TetraAqua για την άλγη από ένα petshop κοντά στην Ομόνοια.Το σύστημα είναι εξαιρετικά αποδοτικό και πεντακάθαροπου βρίσκουμε το υγρο της zalman; όταν λες απεσταγμενο εννοείς απιονισμένο που βρίσκουμε στο supermarket ή κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Μάρτιος 22, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2012 Το υγρό Zalman το είχα πάρει πριν χρόνια απο Πλαίσιο... δεν πρέπει να εχει ποια...Απο ebay Zalman Coolant ZM-G200 for Liquid-cooled Computer Sytems | eBayΤο απεσταγμενο δεν ειναι το απιονισμενο του supermarket, το απεσταγμενο θα το βρεις στο φαρμακείο και ειναι σε συσκευασία 1lt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 24, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 και σε τι τιμή παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Μάρτιος 24, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Έχω καιρό να πάρω... Γύρω στα 2-3 ευρώ το λίτρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 25, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 και σε τι τιμή παίζει;Αν μιλάμε για το WFI από φαρμακείο έχει 1.43 ευρώ το λίτρο αγορασμένο πριν 5 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2012 παιδιά τα κομμάτια από άλγη που αναφέρετε συγκεντρώνονται στο ρεζερβουάρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Ιούλιος 17, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Μέχρι πριν από 2 χρόνια χρησιμοποιούσα WFI με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με λίγο αλγοκτόνο. Από τότε που έστησα ενυδρείο και πήρα και φίλτρο αντίστροφης όσμοσης βάζω από αυτό που είναι και απιονισμένο αλλά και φιλτραρισμένο για κάθε είδους κατάλοιπα (έχω και μετρητή σωματιδίων). Ποτέ δεν έχω άλγη. Για καθαρισμό χρησιμοποιώ πάντα ξύδι αλλά επισηςη σημαντικό είνα να έχουν καθαριστεί τα ψυγεία πριν το στήσιμο καθώς και το είδος των σωληνώσεων γιατί μερικοί σωλήνες αφήνουν κατάλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.