Jump to content

Καθαρισμος Watercooling

mefistofelis

Recommended Posts

• 4 years later...

Εχω μια μια αντλια που εχει πιασει βρωμια, καταλοιπα απο χρωματισμενο υγρο. Με ενα πινελο και υγρο σαπουνι καθαρισε αλλα υπαρχουν πολυ στενα σημεια στο κεντρο εισαγωγης οπου το πινελο δεν φτανει. Υπαρχει αλλος τροπος να την καθαρισω? 5080_5.jpg

Εγώ στην αρχή που το έφτιαξα , κάθε 2 μήνες το καθάριζα ( απεσταγμενο νερό και λίγο παραφλου ), μιλάμε για κομμάτια από άλγη . Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν το έχω ακουμπήσει και οι σωλήνες είναι πεντακάθαροι! Η λύση ?

1/4 από το υγρό anti-corrosion coolant της ZALMAN , απεσταγμενο νερό , και 3-4 σταγόνες υγρό algumin της TetraAqua για την άλγη από ένα petshop κοντά στην Ομόνοια.

Το σύστημα είναι εξαιρετικά αποδοτικό και πεντακάθαρο

που βρίσκουμε το υγρο της zalman; όταν λες απεσταγμενο εννοείς απιονισμένο που βρίσκουμε στο supermarket ή κάτι άλλο;

Το υγρό Zalman το είχα πάρει πριν χρόνια απο Πλαίσιο... δεν πρέπει να εχει ποια...

Απο ebay Zalman Coolant ZM-G200 for Liquid-cooled Computer Sytems | eBay

Το απεσταγμενο δεν ειναι το απιονισμενο του supermarket, το απεσταγμενο θα το βρεις στο φαρμακείο και ειναι σε συσκευασία 1lt.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...

Μέχρι πριν από 2 χρόνια χρησιμοποιούσα WFI με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με λίγο αλγοκτόνο. Από τότε που έστησα ενυδρείο και πήρα και φίλτρο αντίστροφης όσμοσης βάζω από αυτό που είναι και απιονισμένο αλλά και φιλτραρισμένο για κάθε είδους κατάλοιπα (έχω και μετρητή σωματιδίων).

Ποτέ δεν έχω άλγη.

Για καθαρισμό χρησιμοποιώ πάντα ξύδι αλλά επισηςη σημαντικό είνα να έχουν καθαριστεί τα ψυγεία πριν το στήσιμο καθώς και το είδος των σωληνώσεων γιατί μερικοί σωλήνες αφήνουν κατάλοιπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.