Αχιλλέας Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ? ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο MOGILA FIREFOX ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Ο INTERNET EXPLORER ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:!!!!! !!!!! !!!!! *********link removed******* !!!!! !!!!! ΚΟΥΛΟ ΕΤΣΙ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 1. Καλώς ήρθες 2. Βάλε καλύτερο τίτλο στο θέμα σου 3. Κάνε κλικ στον οδηγό της υπογραφής μου και ακολούθησέ τον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Μάϊος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ INTERNET EXPLORER? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Αν απεγκαταστήσεις τον IE θα έχεις άλλα θέματα. Πιο γρήγορο δεν ξέρω, αλλά δεν χάνεις τίποτα να καθαρίσεις το σύστημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 31, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 μηπως σε βολευει να γραφεις με μικρα γιατι ειναι κουραστικο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Μάϊος 31, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αμέ. Έχεις να προτείνης κάτι όμως στην ερώτηση μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 31, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αμε. κανε ενα format και θα στρωσει.......... :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Μάϊος 31, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 σωπα ρε! δεν το ειχα σκεφτει......:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 31, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Kανε ενα σκαναρισμα με Ad-aware, Spybot και τελος CCleaner και βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Μάϊος 31, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 εχω το ΝοD32 και Spyware Doctor αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 31, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 κανε ενα format να τελειωνεις................... και να μην παιδευεσαι:banging: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Μάϊος 31, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 :dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 31, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Πατησα στο λινκ και το Anti-vir τρελαθηκε. Εχεις κολλησει ιο φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Μάϊος 31, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 πως διορθωνεται αυτο? (εκτος απο format) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 31, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Σε πρωτη φαση:1. Aπενεργοποιησε το system restore.2. Μπες σε safe mode3. Τρεξε Αd-aware, spybot κτλ (εννοειτε πως τα εχεις updated)4. Tρεξε το CCleaner για να σβυσεις τα temp αρχεια , την cache κτλ. Το υποπτο αρχειο μαλλον αποθηκευεται στο C:\Documents and Settings\ΧΡΗΣΤΗΣ\Local Settings\Temp\ και ειναι το :7wm93ej3.exe.5. Κατεβασε και ενημερωσε το Antivir. Eιναι freeware και απο οσο φαινεται δουλευει καλα. Κανε ενα σκαναρισμα.Σε δευτερη φαση:Απο τον windows explorer -> Τools -> Folder Options -> View, ενεργοποιησε τη δυνατοτητα να βλεπεις τα κρυφα αρχεια.Ψαξε το δισκο σου για υποπτους φακελους που πιθανον να δημιουργηθηκαν απο υποπτα προγραμματα.Στο μενου Start->run πληκτρολογησε regedit και ψαξε στη registry για τυχων περιεργες καταχωρησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Μάϊος 31, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Σβησε το λινκ με τον ιο μην κολληση κανενας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Ιούνιος 1, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Μπορω να εγκαταστησω Αd-aware2007+ccleaner+spybot στο pc τη στιγμη που εχω το NOd32 και το spyware doctor?? Απ'οσο ξερω δεν ειναι καλη ιδεα να εχεις πολλα anti-virous εγκατεστημενα στο συστημα, ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούνιος 1, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Αμα δεν κανουν on line scanning δεν υπαρχει προβλημα.Το link δεν το κατεβαζεις ή τουλαχιστον να βαλεις μια προειδοποιηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 1, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2007 Link deleted. Αχιλλέα δοκίμασες με τον οδηγό μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Ιούνιος 3, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 οχι ακομα. αλλα μαλλον θα το δοκιμασω αμεσα. jpavly, εσυ τι λες για Αd-aware2007+ccleaner+spybot? να τα εγκαταστησω? δεν θα υπαρξει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.