lefteris Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2007 Ψάχνω να βρω το Enermax Aurora Keyboard στην Ελλάδα, αλλά καμία τύχη.Μήπως το έχετε πετύχει σε κανα μαγαζί;Δεν θέλω να το πάρω από έξω γιατί θα έχει λάθος σύμβολα πάνω στα πλήκτρα.(Παρακαλώ μη μου πείτε για το γνωστό κ*λ*-μάγαζο, γιατί προτιμώ να μην το αγοράσω καθόλου αν δεν το βρω αλλού.)Αν από την άλλη έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο με "ψαλιδωτά" πλήκτρα(scissor-switch), είμαι όλος αυτιά.
ison Μάϊος 29, 2007 #2 Μάϊος 29, 2007 Αν τα ψαλιδωτα πληκτρα ειναι τυπου laptop τοτε ειδα στο media markt ενα πληκτρολογιο παρομοιο με 13-14 ευρω. Μαρκα δεν θυμαμαι αλλα σιγουρα δεν ηταν microsoft - logitech.Ηταν και σε κοκκινη αποχρωση πολυ μουρη.(νομιζω εχει και σε μαυρη). Επισης ειχε και media keys και κατι αλλα βοηθητικα τα οποια δεν προσεξα τι κανουν.
lefteris Μάϊος 29, 2007 Author #3 Μάϊος 29, 2007 Ναι, τέτοιου τύπου έχουν και οι φορητοί.Θα πάω να δω αυτό που λες ison, αν και τα 13-14 που λες δεν με προϊδεάζουν θετικά...Ευχαριστώ πάντως!
ison Μάϊος 29, 2007 #4 Μάϊος 29, 2007 Καλα σιγουρα μην περιμενεις να δεις τπτ τρελα ποιοτικο αλλα για 14 ευρω μια χαρα ειναι.
gkatsogr Μάϊος 30, 2007 #5 Μάϊος 30, 2007 Πήγες καμία βόλτα απο Στουρνάρη?Μπορεί να βρείς...Κάνε και μία ερώτηση στο Πλαίσιο αν μπορούν να σου φέρουν!Γιατί φέρνουν προϊόντα Enermax!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.