Jump to content

Mini Review Gigabyte P35C DS3R

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mortisboy

με αυτα τα +0.1,+0.2,+0.8 δεν ξεκολανε

Ναι, αλλά εγώ που γύρισα από AMD σε Intel και δε γνώριζα τα ρεύματα πως είναι (για MCH, NB, κλπ μιλάω) τα +.1, +.2 κλπ, με βοηθούσαν να καταλάβω πόσο πάνω είμαι. Βέβαια αν κάποιος έλεγε βάλε 1.325, δεν ήξερα πως... Το κάθε ένα έχει τα καλά του και τα κακά του.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:26]

Ναι, αλλά εγώ που γύρισα από AMD σε Intel και δε γνώριζα τα ρεύματα πως είναι (για MCH, NB, κλπ μιλάω) τα +.1, +.2 κλπ, με βοηθούσαν να καταλάβω πόσο πάνω είμαι. Βέβαια αν κάποιος έλεγε βάλε 1.325, δεν ήξερα πως... Το κάθε ένα έχει τα καλά του και τα κακά του.

...συμφωνώ... όπως το πες έχει τα καλά και τα κακά :)

Αρχική απάντηση από gprhellas

ωραίος ο greekfragma,

δεν μας το δανείζεις για καμια δυο μέρες να δούμε πως πάει και σε subzero environment....:whistling ξέρεις εσύ πως τα προσέχω τα Μ/Βος...:whistling :whistling :whistling

εδωσα ηδη ενα και ηδη μονταρεται κατω απο μειον:p

Αρχική απάντηση από Wizard!

Με τα Vista 64 από 965 και με όλους τους δίσκους σε Raid δε χρειάστηκε τίποτα (η DS4 αλλά το ίδιο chipset φοράνε) :D

Έκανε το 1ο boot με 400fsb, 1.48v στον επεξεργαστή κι όλα τα άλλα default. Μετά έτρεξα μία το device manager με set devmgr_show_nonpresent_devices=1 και show hidden devices, έσβησα τα πάντα που ήταν σε γκρι, έβαλα μόνο οδηγό για κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο :T:

Απλά τα Vista ζήτησαν ξανά activation το όποιο όμως έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα Online ;)

Λιγο offtopic και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη απο τον greekfragma αλλα τα vista πο εχεις ειναι retail εκδοση , upgrade ή OEM? Απο οτι ξερω στα oem δεν μπορεις να αλλαξεις Mobo και να σου μεινουν ενεργοποιημενα..κανω λαθος? (Αν μπορεις δες για πιο λογο ρωταω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39131)

edit : ωραια η παρουσιαση btw :T:

Μόνο που έψαξα στο site της Gigabyte και βρήκα να λέει με ένα αστερίσκο και κόκκινα γραμματα να κάνουμε chech αυτή την λίστα http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35c-ds3r.pdf για να δούμε τι μνήμες υποστηρίζει....για να πω την αλήθεια ξενέρωσα λίγο:( :(

Παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την παρω κ να βαλω ενα 4300 επανω για αρχη κ μετα τον αυγουστο που θα πεσουν οι quad στα 250 ευρο να παρω εναν τετοιο.Επισης εχω παραγειλει απο overclockers τις geil 2xgb 6400 ultar low timings.Θα ειναι συμβατες με το mobo,σωστα?

Ξερει κανεις εαν θα μπορεσω να ανεβασω τον 4300 για να φτασω καπου ικανοποιιτικα για 2-3 μηνες μεχρι να παρω τον αλλον?

Αυτο που με νοιζει πιο πολυ ειναι να δω αν ειανι καλη επιλογη για quad cpu κ δδρ3 μετα το καλοκαιρι.προς το παρον θα δουλεψει με τον ταπεινο 4300 κ τις ddr2.Ελπιζω τουλαχιστον να δω αυξηση απο τον athlon 64 3500+ @2750 k 2x1GB hyperx kingston ddr400...

• 6 months later...

παίδες έχω και εγώ αυτό το mainboard (GA-P35C-DS3R) με bios v f8 και cpu Processor Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) και ram OCZ DDR2-800hz στα 4gb και os Vista 64bit, Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως θα κάνω overcloking την cpu.

στην προηγουμενη σελιδα υπαρχουν πληρης φωτογραφιες με τις ρυθμισεις που μπροεις να βρεις στο μενου......για τον τροπο που πρεπει ψαξεις αυτες τις ρυθμισεις υπαρχουν ηδη εκατονταδες παλιοτερα θεματα με overclocking σε gigabyte και Q6600.

ψαξε λιγακι ακομα.....και με λιγο διαβασμα 1-2 μερες θα τα καταφερεις:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.