Jump to content

Πρόβλημα στο άνοιγμα των windows

AGRIMI

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τροφοδοτικό AcBel 550w

μητρική msi k8n diamond

επεξεργαστής 4400+(2200)

ram 2*512 kingston

κάρτα γραφικών 7800gtx

2 σκληροί ο ένας raptor 150gb και ο άλλος 160 gb

1 dvd rw,1 dvd-rom , 1 floppy

1 coolpanel 2

3 * 12cm ανεμιστήρες και ένας 9cm

2 gamepads συνδεδεμένα σε usb

1 λάμπα neon

όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα για να δείτε τη αντλί ενέργεια από το τροφοδοτικό.

πριν 1 βδομάδα έβαλα το coolpanel και την tuniq και άρχισα το overcklocking. στα 2500 σταθερά (θερμοκρασίες ,tests μια χαρά).

τώρα είμαι σε defaults.

να επισημάνω ότι ο υπολογιστής λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες 4 φορές την εβδομάδα χωρίς να κλείσει και 3 μέρες κλείνει μόνο όταν κοιμηθώ.

εδώ και 2 μέρες ο υπολογιστής μου κάνει το εξής (ακόμα και πριν 2 ώρες) :

δεν μπαίνει στα windows ούτε σε ασφαλή λειτουργία.

βγάζω το dvd-rom και το dvd-rw και το coolpanel (στο οποίο είναι συνδεδεμένοι 2* 12 και ο ένας 9 ανεμιστήρας) και μπαίνω στην ασφαλή λειτουργία. κανονική είσοδος στα windows δεν γίνεται. με το που δείχνει την εικόνα των windows με την μπάρα μετά από 3 δευτερόλεπτα ακούγετε ένας ήχος λες και σβήνη τουρμπίνα. το σύστημα λειτουργεί αλλά κόλλησε.

να πω ότι με τα drives συνδεδεμένα και το coolpanel δεν μπαίνει ούτε σε ασφαλή λειτουργία.

αφήνω τον υπολογιστή 20-30 λεπτά κλειστό συνδέω τα πάντα ξεκινάω μπαίνω κανονικά . παίζω μία ώρα τον κάνω επανεκκίνηση κολλάει. τον αφήνω 30 λεπτά κάνω overclocking ξεκινάει παίζω παιχνίδια 1 ώρα κάνω επανεκκίνηση κολλάει.

όσο είμαι μες τα windows όλα μια χαρά.

η μητρική έχει ενδείξεις για το αν λειτουργεί σωστά. οι ενδείξεις είναι μια χαρά.

η σκέψη μου είναι ότι δεν σηκώνει πλέον το τροφοδοτικό και μου φαίνεται στο σημείο που όταν πάει να φορτώσει (στην εικόνα των windows με την μπάρα) τα αρχεία της κάρτας γραφικών και ανεβάζει τάσης για την απεικόνιση των windows κάνει αυτό με την τουρμπίνα.

ορίστε μια φωτό του τροφοδοτικού

post-5962-1416073111,0949_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.