Jump to content

Team Group Xtreeme 2x1Gb 800 3-3-3-8 Ερωτηση..

Recommended Posts

Εχω στα χερια μου αυτο το κιτακι απο πλαισιο ξερει κανεις μεχρι που πανε και ολα τα setings για το Bios?Σε Ρ35 ειναι επανω....Οι μνημες ειναι αυτες,

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924296

Σιγουρα πανε στα 900 3-3-3-8 και θεωρητικα πανε στα 1000 4-4-4-12. Με λιγο πειραγμα παντως μπορεις να τις φτασεις κοντα στα 1000 3-3-3-8 αλλα θεωρητικα παντα. Εγω τις δικες μου δεν τις πειραζω πολυ μην τυχον και παθουν κατι...

Αρχική απάντηση από Duder

Αν δεν κάνω λάθος οι συγκεκριμένες φοράνε Micron GKX, οπότε θεωρητικά μπορούν να ανεβούν πολύ ψηλά...

Λάθος κάνεις (με το συμπάθειο) , GMH φοράνε, και μάλιστα διαλεχτά (by hand)......(οπως και οι CORSAIR C3 που έχω...) τις μνήμες αυτές τις έχει δοκιμάσει ο elefsinaras....

πάνε 1200φέβγα με 4άρια (32Μ) σε 965.......

εδιτ

ακούνε τάση μέχρι και 2,75volt (τα καλά κομμάτια).......

ΟΚ, αφού τις έχετε μάλλον θα γνωρίζετε.

Τα IC's τα βλέπεις αφού αφαιρέσεις τις ψύκτρες της RAM (δε συνιστάται όμως - ενίοτε με τη ψύκτρα ξεκολλάνε και άλλα...).

Αρχική απάντηση από nikoszax

Κι αν υποθεσουμε οτι βγαλω τις ψυκτρες, γραφει εκει τι IC φορανε, μετα ειναι ευκολο να "ξανακολησουνε" οι ψυκτρες και πως?

Tις ζεσταίνεις λίγο (με ένα πιστολάκι για τα μαλιά - κατα προτίμηση 1200W - (αστείο είναι:jump: ) - (για τα Watt εννοώ), και ξεκολάς σιγά - σιγά την ψύκτρα.

Καθαρίζεις με μπαμπάκι και καθαρό ασετόν (καθαρό), καί βλέπεις τι φοράει η διαβάζεις καλύτερα τις πληροφορίες .....στο site....

Αρχική απάντηση από nikoszax

Εγω θα κανω μια ας πουμε χαζη ερωτηση: που ξερετε τι chipsets φορανε? Απο που το βλεπετε? Να το ξερω κι εγω δηλαδη.

Tο έχει δηλώσει ο ίδιος ο κατασκευαστής..

ευχαρηστω ολα τα παιδια που απαντησαν:flower:

εγω παντως τις εχω τωρα 560 περιπου 1120 με 5-4-4-12 με 2.3Βολτ κανενα προβλημα αλλα με ενα τεστ στα 1200 με 5-5-5-15 δεν παιζουν και με παραπανω Βολτ πετανε ερρορ......:(

Μαλον θελουν ψυξη καλη αν και δεν τις επιασα αλλα λογικα και με κλειστο κουτι ολο και ψιλο καυτουλες θα ειναι

ρε παιδια

η Team στις μνημες της δεν δινει στην συσκευασια εξτρα τις κουβερτες?οποτε μπορεις να δεις τι τσιπακια φορανε πριν τις κουκουλωσεις

τουλαχιστον αυτο ισχυε πριν λιγο καιρο.δεν ξερω αν εχει αλλαξει η πολιτικη της εταιρειας τωρα με αυτο τι κιτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.