Jump to content

Παρέα ψάχνει mmorpg...

Ar@besqu.e

ποιό mmorpg  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

είμαστε μια παρέα 7-8 ατόμων, οι περισσότεροι βετεράνοι καμμένοι wowιτζήδες, που εγκαταλείψαμε το άθλημα πέρυσι το καλοκαίρι εν όψει πανελλαδικών. όμως οι εξετάσεις τελειώνουν την Πέμπτη πια και έτσι αποφασίσαμε να ξαναβρούμε κάποιο mmorpg για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ώρες προετοιμασίας για τις ενδοσχολικές εξετάσεις, να παίξουμε πριν φύγουμε για διακοπές και να το συνεχίσουμε τον Οκτώβρη..

Μετά από λίγο ψάξιμο πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά βρήκα άκρη. Να πω πρώτα ότι αυτό που ψάχνουμε είναι κάτι σαν το wow, να υπάρχει η ίδια αίσθηση απεραντότητας, να μπορείς να κολλήσεις το ίδιο άσχημα, να είναι πολύπλευρο και με εκατομμύρια πράγματα να κάνεις όπως το wow. Οι επιλογές είναι οι εξής

1) να συνεχίσουμε να παίζουμε wow. Έχω τους ενδοιασμούς μου, το ξέρω οτι μάλλον θα πωρωθούμε με τα νέο υλικό που έχει να προσφέρει το expansion, αλλά πάλι wow? έπειτα είναι και 2.5 χρονών παιχνίδι, τα γραφικά έχουνε μείνει στάσιμα...

2) Lotr online... παίζει κανείς? αξίζει έχει προοπτικές να αντικαταστήσει το wow?

3) warhammer online, είναι γνωστός τίτλος νομίζω θα είναι το ιδανικό, ξέρει κανείς λεπτομέρειες?

4) κάτι άλλο? κατι άκουσα για lineage 3? ( lineage 2 δεν αγγίζουμε)

Οσο για το LOTR που το εχω δοκιμασει δεν λεει τιποτα το σημαντικο....ασε που δεν εχει και pvp...

Αυτα εχω να πω....Παντως αξιζει να πατε wow για λιγο καιρο...

χμ το warhammer θα αργήσει, για λοτρ δεν πολυψήνεται κανείς... παλι για γοουου μας βλεπω..

Eγώ θα έλεγα να περιμένετε να δείτε το Warhammer. Aν δεν την παλεύετε να περιμένετε, WoW. Εven better, παραλία με μωράκια και μπυρίτσες.

Αν θελεται κατι παρομοιο με το wow θα σου προτεινα το knight online μεγαλη πορωση ;)

Δεν έχω παίξει wow, μπορώ όμως να σου πω τη γνώμη μου για το LOTRO μια και το έχω αρχίσει εδώ και 10 μέρες. Σίγουρα μοιάζει απέραντο (από επιλογες τι θα κάνεις άπειρες). Έχει PVP αλλά όχι όπως το έχετε συνηθίσει σε άλλα mmo. Πολύ καλά γραφικά. Δωρεάν content updates με το πρώτο να έρχεται ήδη τον Ιούνιο. Αν σου αρέσει ο κόσμος του Tolkien θα εκτιμήσεις τη δουλειά που έχει γίνει στην αναπαράσταση του. Κάποια προβλήματα με συγκεκριμένους σερβερ υπάρχουν σε ώρες αιχμής αλλά υποθέτω θα λυθούν.

Γενικά η γνώμη μου άκρως θετική αλλά δεν έχω και εμπειρία σε άλλα mmo οπότε δεν ξέρω και με τι να το συγκρίνω. Αυτά...

Συνεχιστε το wow πιαδια....δεν ιπαρχει καλυτερο αυτην την στιγμη ουτε για τον επομενο χρονο οπου θα αρχισουν να βγαινουν τα patches για τα new games για να αρχισουν να δειξουν οτι αποκτουν μια εμπειρια...

Συνεχίστε με wow.Πάτε 70, πάτε στα heroics κ ότι μπορείτε από 25αρια, φαρμάρετε όσο μπορείτε κ μετά τέλος. Αργεί το 2008 γμτ...

Αρχική απάντηση από gns [Χθες, στις 16:40]

Αν θελεται κατι παρομοιο με το wow θα σου προτεινα το knight online μεγαλη πορωση ;)

το K.O (aka Knight Online) ειναι παιχνιδι ~5ετιας....

εκτος απο το γεγονος οτι τα γραφηκα του ειναι λιαν εποιηκως γελοια (ακομα και μετα τις τελευταιες εκδοσεις του παιχνιδιου),το gameplay του ειναι το λιγοτερο ξεπερασμενο.

πληρωνεις premioum για να εξπαρεις πιο γρηγορα (ολοι premioum εχουν αναγκαστηκα) και οι G.M (game masters) ειναι ως επι το πληστον καραγκιοζηδες...σου μπαναρουν το account για ψιλου πιδημα και την εχουν δει και σουπερ προ αντιμηστρατορες...

πριν κανα 2 χρονια,οι diupes και τα cheat διναν και επαιρναν (δεν ξερω τι παιζει τωρα σε αυτον τον τομεα ομως) και ολοι ειχαν σουπερ αντικειμενα απο το που8ενα...ασε που τα accounts τα hackaran στο φτερο...

το Κ.Ο ειναι η λυση του τσαμπατζη που 8ελει να παιξει ενα classic rpg και τπτ παραπανω.

ααα.και το pvp του σε σχεση με του Γοοου ειναι σε εμβυακο σταδιο...

αυτα :p:D

2 Λυσεις.

1 η δεν παιζεις τπτ μεχρι το warhammer ωστε να εχεις κ ορεξη ;p

2 παιζεις wow ξανα και μετα περνεις warhammer ;p

μονο το warhammer θα μπορεσει να ριξη το wow ολα τα αλλα θα φυγουν οπως ηρθαν.. τα mmo δεν τα κανουν τα γραφικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.