Jpp Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2007 Με ενδιαφέρει να πάρω κάμποσα pc για επαγγελματική χρήση (θα κοστίζει αν μένουν εκτός λειτουργίας) και δε ξέρω αν πρέπει να πληρώσω τα πολλά παραπάνω που κοστίζουν αυτές οι υλοποιήσεις.Βλέπω διάφορα στα site (fujitsu,hp,quest...) και μου έχουν δημιουργηθεί απορίες.Πχ στο στο site της hp είδα ram hp και κάτι τέτοια και προβληματίζομαι για το αν θα μπορώ να βρίσκω parts αν κάνουν πχ όλες οι κάρτες γραφικών σε λύση κανονικού tower πάντα και διάφορα άλλα. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει τπτ. Ευχαριστώ. Βέβαια αυτά μπορεί να μου τα πει και κάποιος πωλητής αλλά πριν πάω θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες.
jogi Μάϊος 27, 2007 #2 Μάϊος 27, 2007 Αξίζει αλλα εξαρταται απο το ποσο θα κοστίζει αν τελικά μείνουν εκτός λειτουργίας και για πόσες ώρες. Τι υλοποιήσεις εχεις στο μυαλο σου?
Jpp Μάϊος 27, 2007 Author #3 Μάϊος 27, 2007 Τα μηχανήματα θα μπαίνουν σε ξενοδοχεία για την εξυπηρέτηση(διασκέδαση) των πελατών. Αλλά επειδή δε θα εγκαθίστανται παραπάνω από 2-3 μηχανήματα σε κάθε ξενοδοχείο και οι αποστάσεις είναι μεγάλες δε συμφέρει να μένουν εκτός λειτουργίας γιατί δε βγάζουν λεφτά και δεύτερον επειδή θα είναι μακριά το ένα μέρος από το άλλο θα κοστίζει βενζίνη και χρόνο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.