slaught Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2007 Καλημέρα σε όλους λέω να δοκιμάσω μια νέα ψυχτρα στη cpu μου.Αυτή πως σας φαινεται?Πείτε κι άλλες γνώμες πασα προσφορά δεκτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Απλά καλή? Όπως έχω δει σε tests, είναι η καλύτερη αερόψυκτρα που κυκλοφορεί... Έχει και TEC.... Τι είναι αλήθεια το TEC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Σοβαρα μιλας θα παρεις αυτο το τερας OMG!Δεν το λεω αρνητικα, το λεω απο αποψη χρηματων και μεγεθους.Παραγγελεια απο uk?@anthishttp://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2921&p=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάϊος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 10:04] Σοβαρα μιλας θα παρεις αυτο το τερας OMG!Δεν το λεω αρνητικα, το λεω απο αποψη χρηματων και μεγεθους.Παραγγελεια απο uk?@anthishttp://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2921&p=2 Κοιτα κανει καπου στα 80 με τα μεταφορικα.Το TEC ειναι οτι καλυτερο μπορεις απο θεμα ψυξηςαν καταλαβα καλα αυτη εχει πανω κατι σαν υδροψυξη.Μαλλον ειναι η ΚΑΛΛΙΣΤΗ αεροψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Είναι τέρας, και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από αέρα.... Παίζει και να σκίζει φτηνές υδροψύξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάϊος 27, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Παιδια σκεφτομαι σοβαρα να την τσιμπησω.Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ειναι σχεδον αθορυβη!Ασε που οπως προειπα εχει πανω TEC,δεν θελει ουτε καν παστα.Παιζει να τη βρουμε Ελλαδα?Εσεις οι μαγαζατορες ακουτε? Ονοματα δεν λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Στο δικό μου σύστημα χωράει αν βγάλω τι ninja που έχω;Θα δω διαφορές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 τραγικες διαφορες δεν θα δεις μιας και η Ninja θεωρειται μεσα στις top5 της αγορας.μαλλον δεν συμφερει το ''πειραμα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Mε λιγα παραπανω λεφτα ρε παιδια φτιαχνουμε υδροψυξη πολυ αποδοτικοτερη απο το τερας αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 8, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:09] τραγικες διαφορες δεν θα δεις μιας και η Ninja θεωρειται μεσα στις top5 της αγορας. μαλλον δεν συμφερει το ''πειραμα'' Δεν της φαίνεται, με παίρνει τ' αυτιά κάθε βράδυ! (τρόπος του λέγειν αλλά ακούγετε). Καλορίζικη slaught και ήσυχα βράδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 βελτιωσε τοτε λιγακι το airflow στο κουτι σου.μαζεψε τα καλωδια ωστε να παιρνει πιο ευκολα αερα στο εσωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.