Occultist Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2007 Ποιο image viewer , freeware, προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 Προσωπικά έχω τον infranview για καθημερινότητα. 2η επιλογή το Picassa αν θέλω να βλέπω ταυτόχρονα πολλές φωτογραφίες σε πολλούς φακέλους.Ποτε μου μα ποτέ μου δεν συμπάθησα το ACDSEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βίξ Μάϊος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 picasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Infranview ftw (κάνει και ρίμα λολ), πολύ εύχρηστο και πρακτικό, με βασικές λειτουργίες edit-crop-resize-batch processing κλπ.Το Picasa μου αρέσει και αυτό αλλά περισσότερο για albums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Μου τη δίνει που δεν έχουν κουμπί να κάνει κατευθείαν desktop wallpaper. Με μενού και υπομενού το κάνω και από τον explorer άμα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist Μου τη δίνει που δεν έχουν κουμπί να κάνει κατευθείαν desktop wallpaper. Με μενού και υπομενού το κάνω και από τον explorer άμα είναι... Για αυτό οι programmers βάζουν που και που και αυτά που λέμε Keyboard Shortcuts...να κάνουμε την ζωή μας εύκολη...:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Βρίσκω πολύ πρακτικό το feature που έχει το PicaView. Mπορείς να έχεις σε list όλα τα αρχεία και κάνοντας δεξί κλικ κένεις ένα preview τα media αρχεία. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα video και να βλέπεις μόνο τις φωτο. Κάνωντας κλικ πάνω τις ανοιγει με όλες τις απαραιτητες λειτουργίες view (zoom κτλ.) Επίσης μπορείς να κάνεις βασικές μετατροπές εικόνων σε διαφορετικο είδους αρχειο, και έχει και λειτουργίες desktop, όλα πάνω στην "δεξι κλικ ταμπλετα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάϊος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 faststone image viewerhttp://www.faststone.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 27, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Για αυτό οι programmers βάζουν που και που και αυτά που λέμε Keyboard Shortcuts...να κάνουμε την ζωή μας εύκολη...:whistle2: [τεμπελιά mode] Ναι, αλλά αυτό θέλει τρία πλήκτρα, ενώ αυτό που ζητάω, μόνο ένα:whistle2: [/τεμπελιά mode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Μάϊος 29, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 To picassa στο preview δεν έχει zoom in και zoom out με πλήκτρο? Μόνο με τη μπάρα γίνετα? To picaview ειναι καλο αν και δεν εχει resize. Για μενα το καλύτερο και με τις περισσότερες δυνατότητες είναι το acdsee. Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι freeware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 29, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 Irfanview και απο εμένα... Έυκολο view, ευχρηστα resize,save κτλ κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.