Jump to content

P35 Vs 680i

stratos1978

Recommended Posts

Μηπως εβγαλε η INTEL αξιο ανταγωνιστη του Nvidia 680i με την κυκλοφορια του P35????

Μερικα συμπερασματα ΕΔΩ....;)

Εχω την εντυπωση πως θα δουμε κι' αλλες "εκπληξεις" στο επομενο 3μηνο :);)

• 3 weeks later...

Δε νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή. Οι διαφορές στις μετρήσεις είναι της τάξεως του 0.1%... :)

Λίγο μεγαλύτερες στην κατανάλωση, αλλά η διαφορά που θα πληρώσεις για την αλλαγή, θα σου βγάλει την διαφορά στη ΔΕΗ για 1-2 χρόνια...

Αρχική απάντηση από Wizard!

Λίγο μεγαλύτερες στην κατανάλωση, αλλά η διαφορά που θα πληρώσεις για την αλλαγή, θα σου βγάλει την διαφορά στη ΔΕΗ για 1-2 χρόνια...

E, φίλε αυτά είναι © στον Tristeno. :hehe:

Η αλλαγη θα γινει χωρις να πληρωσω ΚΑΜΙΑ χρηματικη διαφορα. Απλα η ερωτηση μου εχει να κανει σαν συνολο με τα υπολοιπα parts ( τα οποια αναγραφονται στην υπογραφη μου ) αν θα "παω" στα καλυτερα ή στα χειροτερα απο θεμα αποδοσης....??

1. Χάνεις τη δυνατότητα SLI, αν σε ενδιαφέρει

2. Θα πρέπει να διαλύσεις τα RAIDs και να τα ξαναστήσεις από την αρχή, που φυσικά σημαίνει ότι θα χρειαστείς και χώρο για backup.

Αν μου έλεγες για μεταφορά από 965/975 θά ήταν πολύ πιό εύκολη :)

Πιό καινούρια μητρική, καλύτερη διαχείριση 4+GB ram, crossfire (αλλά αφού έχεις 8800 gtx προφανώς δε σε ενδιαφέρει...), και κατά προσωπική άποψη, λιγότερο δύστροπη στο overclocking χωρίς να χάνει σε δυνατότητες σε σχέση με τις 680i

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.