Jump to content

Κοψιμο fan

spH3RiCal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να βαλω δυο 9αρια fans απενατι απο τη ψυκτρα της cpu αλλα δε χορανε για λιγο (βρισκουν στη ψυκτρα).. Και απο τη στιγμη που μαλλον δεν υπαρχουν 9αρια με 20 η 15mm παχος λεω να κοψω λιγα τα ηδη υπαρχοντα.. Για αυτο που θα βαζει μαλλον δε θα εχω προβλημα καθως η αποσταση απο τον ελικα ειναι μεγαλυτερη στη μερια που φυσαει (την μεσα) αλλα στον αλλο ακομα και αν τον μικρυνω θα βρισκει ο ελικας.. Και ερωτω. Αμα φαω τις λεπιδες λιγο θα υπαρχει κανενα προβλημα (εκτος ελατωσης airflow που πιστευω θα ειναι μικρη)?

πως θες να τα κοψεις δε καταλαβα..... σε παχος? πως θα το κανεις αυτο?? οσων αφορα τις λεπιδες. αμα δε τις κοψεις ΟΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο τοτε δε θα ειναι κεντραρισμενος ο αξωνας και θα τρανταζεται και αρα θα εχεις θορυβο. ανεβασε καμια φωτο να δουμε τθ καο και πως...:)

Αρχική απάντηση από spH3RiCal [Σήμερα, στις 01:55]

Και απο τη στιγμη που μαλλον δεν υπαρχουν 9αρια με 20 η 15mm παχος λεω να κοψω λιγα τα ηδη υπαρχοντα..

δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν, αλλα οτι δε μπορουμε να τα βρουμε εκει που βρισκουμε συνηθως.

το κουτι μου ηρθε με 80αρι ανεμιστηρα με παχος 10mm, αλλα δεν εχω ιδεα που μπορεις να βρεις τετοια σε λιανικη.

οσο για το κοψιμο, αστο καλυτερα.

πρεπει να προσεξεις να φας ακριβως την ιδια ποσοτητα απο καθε πτερυγιο για αλλιως νομιζω πως θα μειωθει παρα πολυ η ζωη του ανεμιστηρα...

Χμμ νομιζω αυτα τα fan εχουν 38mm πλατος.. Θα περασω αμα ειναι μεσα στη βδομαδα απο extreme να κανω μια επιτοπια ερευνα..:p

Αρχική απάντηση από Tsakonas

πρεπει να προσεξεις να φας ακριβως την ιδια ποσοτητα απο καθε πτερυγιο για αλλιως νομιζω πως θα μειωθει παρα πολυ η ζωη του ανεμιστηρα...

Μα δεν θέλει να κόψει τα πτερύγια αλλά το πλαίσιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.